Teknik Destek Peugeot 3008 Konsol Ekranı Kapanmıyor

M

mitvaa

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, 2016 model active paket Peugeot 3008 sahibiyim. Son zamanlarda fark ettim ki arabamı stop edip anahtarı çıkardığımda bile konsoldaki ekran açık kalmaya devam ediyor. Aynı şekilde radyo ve klima da kapanmıyor. Bu durum hem beni rahatsız ediyor hem de aracımın aküsüne zarar verebilir diye endişe ediyorum. Daha önce bu tarz bir sorun yaşayan var mı? Çözüm önerileriniz veya fikirleriniz varsa çok sevinirim.

Merhaba, bu durum genellikle bir yazılım sorunu olabilir, bi reset atmayı denemek lazım. Aküye zarar verecekse hemen bir servise uğra bence. Bu ekran kapalı kalınca akü bitirip yolda bırakabilir. Başka bir çözüm bulan var mı? 🤔

Merhaba, bu durum genellikle bir yazılım sorunu olabilir, bi reset atmayı denemek lazım. Aküye zarar verecekse hemen bir servise uğra bence. Bu ekran kapalı kalınca akü bitirip yolda bırakabilir. Başka bir çözüm bulan var mı? 🤔
Ben de aynı sorunu yaşadım, reset atmak işe yaradı. Ama eğer sorun devam ederse, direk servise gitmek en mantıklısı. O ekranın kapanmaması işin tadını kaçırabilir. Unutma, akü bitince arabada en kötü durum! 😅