Soru Renault Clio Motor Parçaları Sorunu

Soru
M

mirket0661

Üye
Renault Clio aracımda motorla ilgili bir sorun yaşamaya başladım. Resimdeki 1 ve 2 numaralı parçalar nedir acaba? Aracımın motor bölümünde garip bir ses ve titreme var. Bu parçalarla alakalı bir sorun olabilir mi? Clio sahiplerinden ya da bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Clio'larda motorun titremesi genellikle motor takozlarından kaynaklanır. Resimdeki parçalara bakmadan, genel sorun motor kulakları ya da volan diyebilirim. En iyisi bir ustaya göster. Yoksa devri daimli sorunlar çıkabilir!

Clio'larda motorun titremesi genellikle motor takozlarından kaynaklanır. Resimdeki parçalara bakmadan, genel sorun motor kulakları ya da volan diyebilirim. En iyisi bir ustaya göster. Yoksa devri daimli sorunlar çıkabilir!
Motor kulaklarıyla ilgili sorunlar gerçekten can sıkıcı. Ama bazen basit bir sıkma ya da yenileme ile halledilebiliyor. Kaldı ki, titreme varsa dikkat et, motoru yakma derdine düşme ha! 😅 Usta bi baksın derim, belki de sadece vidaları gevşemiştir.

Motor kulaklarıyla ilgili sorunlar gerçekten can sıkıcı. Ama bazen basit bir sıkma ya da yenileme ile halledilebiliyor. Kaldı ki, titreme varsa dikkat et, motoru yakma derdine düşme ha! 😅 Usta bi baksın derim, belki de sadece vidaları gevşemiştir.
Motor kulakları gerçekten can sıkıcı, ama bazen basit bir iş olabilir. Usta bakmadan karar vermek zor ama, titremeye dikkat et, yanma olmasın ortalığı yıkma 😅. Bir de bu ses sadece motorla mı alakalı yoksa başka bir şey de olabilir mi, dikkat et bence.