Teknik Destek Renault Clio Symbol 1.2 Motor Sorunu

G

gazioglu54

Üye
Selamlar arkadaşlar. 1.2 Symbol Landirenzo LPG'li aracım bir ay önce arıza yaptı. Yolda giderken arıza lambası yanıyor ve yokuşta araç çekmiyor. Ayrıca motor sağlıklı çalışmıyor gibi. Tamircilerle görüştüm fakat net bir çözüm bulamadık. Benzinle denediğimde de aynı sorunlar devam ediyor. Bu konuda daha önce tecrübesi olan veya bir çözüm önerisi sunabilecek olan var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Merhaba, benzer bir sorun benim Clio Symbol'ümde de olmuştu. Bujileri kontrol ettirdin mi? Bazen buji ve bobin bağlantıları sorun yaratabiliyor. Ayrıca LPG beyni de sıkıntılı olabilir, göz ardı etmeyin. Umarım çözüm bulursun!

Merhaba, benzer bir sorun benim Clio Symbol'ümde de olmuştu. Bujileri kontrol ettirdin mi? Bazen buji ve bobin bağlantıları sorun yaratabiliyor. Ayrıca LPG beyni de sıkıntılı olabilir, göz ardı etmeyin. Umarım çözüm bulursun!
Aynen ya, bende de LPG kaynaklı bir sorun çıkmıştı. Özellikle bobinleri ve bujileri iyice bir kontrol ettir. Belki de sadece bir buji yüzündendir. Şans işi biraz da 😅

Aynen ya, bende de LPG kaynaklı bir sorun çıkmıştı. Özellikle bobinleri ve bujileri iyice bir kontrol ettir. Belki de sadece bir buji yüzündendir. Şans işi biraz da 😅
Ben de LPG taktırmadan önce ciddi sorunlar yaşadım, genelde buji ve bobinler yüzünden oluyordu. Bir de yakıt filtresini kontrol ettirmeyi unutma. Yakıt kalitesi de çok önemli, belki de bunda bir sıkıntı vardır.

Ben de LPG taktırmadan önce ciddi sorunlar yaşadım, genelde buji ve bobinler yüzünden oluyordu. Bir de yakıt filtresini kontrol ettirmeyi unutma. Yakıt kalitesi de çok önemli, belki de bunda bir sıkıntı vardır.
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Bobin ve buji kontrolü önemli ama yakıt filtresini de ihmal etmemek lazım. LPG sisteminin düzgün çalışması için temiz yakıt şart. Ayrıca, arıza lambasının kodunu okuyup bir bakmak faydalı olabilir. Belki bir ipucu verir. Umuyorum ki sorunu en kısa sürede çözersin.