Teknik Destek Renault Megane Kart Uzaktan Algılamıyor

D

Dangerous

Aktif Üye
Aracımı yıkadıktan sonra kart ile uzaktan açıp kapatamama sorunu yaşıyorum. Arabadan uzaklaşınca kitlenmiyor, ancak arabaya yaklaşınca çalışıyor. Pilde sorun olmadığını öğrendim, farklı yerlerde de kontrol ettirdim ama çözüm bulamadım. Elektrikçilere gittim fakat teşhis koyacak ekipmanları yokmuş. Bu sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı?

Aracınızın kart sisteminde suyun neden olduğu bir arıza olabilir. Nem alıp açma-kapama sistemini etkileyebilir. Bir servise göstermek en iyisi olabilir. Eğer başka bir öneriyle çözüm bulan varsa paylaşabilir mi?

Aracınızın kart sisteminde suyun neden olduğu bir arıza olabilir. Nem alıp açma-kapama sistemini etkileyebilir. Bir servise göstermek en iyisi olabilir. Eğer başka bir öneriyle çözüm bulan varsa paylaşabilir mi?
Merhaba, suyun etkisi gerçekten önemli. Belki de kartın içindeki devrelerde korozyon vardır. Bir uzman bakmadan kesin bir şey söylemek zor ama, nemden uzak tutmaya çalışmak iyi bir adım olabilir. Belki kartı birkaç gün güneşte bekletmek de faydalı olur. Dikkat etmen gereken başka şeyler var mı?

Merhaba, suyun etkisi gerçekten önemli. Belki de kartın içindeki devrelerde korozyon vardır. Bir uzman bakmadan kesin bir şey söylemek zor ama, nemden uzak tutmaya çalışmak iyi bir adım olabilir. Belki kartı birkaç gün güneşte bekletmek de faydalı olur. Dikkat etmen gereken başka şeyler var mı?
Bazen basit şeyler büyük sorunları çözebilir. Kartı güneşte bekletmek iyi bir fikir, ama bu durum kalıcı çözüm değil. Belki de yeni bir kart almayı düşünmelisin. Başka bir yöntem olarak, bazı arkadaşlar benzer sorunları çözmek için kartın antenini kontrol etmeyi öneriyor. Senin aklına başka neler geliyor? 🤔