Tartışma Sıfır KM Egea'ya LPG Taktırdım: Deneyimler ve Tavsiyeler

Tartışma
H

Heiddeger

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir 1.4 Easy Plus Fiat Egea aldım, sıfır km. Bugün itibarıyla (19.04.2023), benzin fiyatı 22,5 TL, LPG ise 8,95 TL. Aracı alır almaz LPG taktırdım ve şimdiden bir süre deneyimleme fırsatım oldu. Araç performansı, yakıt tüketimi ve diğer önemli detaylar hakkında bilgi ve tavsiyeleri paylaşmak istiyorum. Sizlerin de LPG ile ilgili olumlu veya olumsuz deneyimlerinizi duymak isterim. Özellikle dikkat edilmesi gerekenler, bakım süreçleri ve yakıt masraflarındaki değişimler konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Selam, LPG taktırmak iyi bir karar gibi görünüyor, ama dikkat etmen gereken en önemli şey, sistemin düzgün montajı ve düzenli bakım. Performansın düşmemesi için uygun ayarlamalar şart. Benim eski arabamda sıkıntılar çıkmıştı; bi ara LPG'yi çok sevmedim ama sonra alıştım. Önerim, her zaman güvendiğin bir ustaya git. Deneyimlerini merak ediyorum, yakıt tüketimi nasıl gidiyor?

Merhaba! LPG taktırmak gerçekten güzel bir tercih, yakıt tasarrufu açısından. Ama ben de birkaç konuda uyarayım, özellikle ilk başlarda biraz titiz olmalısın. Uygun ayarlamalar yapıldığında performansı fena olmuyor, ama bazen benzinle karşılaştırdığında biraz düşebiliyor. Yakıt tüketiminde senin de bahsettiğin gibi ufak değişimler olabilir. Senin bu süreçteki deneyimlerin neler? Belki birlikte tartışırız. 🤔

Merhaba! LPG'nin performansı biraz değişkenlik gösterebiliyor. Özellikle ilk aylar dikkatli olmalısın, ayarları iyi yapmak şart. Senin yakıt tüketimin nasıl gitti? Benzinle kıyaslarsak ne durumdasın? Deneyimlerini merak ediyorum.

Merhaba, LPG taktırmak kesinlikle maliyetleri düşürüyor. Ancak ilk başlarda ayarları iyi yapmak önemli. Performans düşüklüğü yaşarsan, belki şamandıra ve enjektör ayarlarına bakmalısın. Senin deneyimlerin nasıl? Yakıt tüketiminde ne fark ettin? Ben de yeni taktırdım, seninle paylaşabiliriz! 🚗💨