Teknik Destek Skoda Favorit'in Çözülemeyen Arızası

• Konbuyu başlatan Cannboi
  • Başlangıç tarihi
C

Cannboi

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 90 model Skoda Favorit'imle ilgili bir deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum. Arabayı 18 ay önce aldım ve bu süre zarfında yağına, suyuna titizlikle dikkat ettim. Bu süreçte beni hiç yolda bırakmadı fakat yaklaşık bir ay önce bir arıza baş gösterdi. Ne mekaniker, ne servis çözebildi. Aracım, birdenbire çalışmayı durduruyor ve hiçbir uyarı ışığı yanmıyor, her şey normal gibi görünüyor ama çalışmıyor. Aracıma çok ihtiyacım var ve bu arızanın sebebini bulamıyorum. Akla gelebilecek her şeyi denedim ama sonuç alamadım. Belki benzer bir durumla karşılaşmış olanlar vardır, veya bu konuda fikri olanlar. Lütfen paylaşın, gerçekten çok ihtiyacım var.

Merhaba, burada benzer bir sorunla karşılaşanlar olmuştur belki. Akü, alternatör, ECU ya da ateşleme sistemini detaylı kontrol ettirdiniz mi? Özellikle 90'lar araçlarda elektronik aksam sorunları gözden kaçabiliyor. Umarım kısa sürede çözüm bulabilirsiniz.

Merhaba! Senin durum gerçekten zor. 90'lar araçlar bazen gizli sorunlar çıkarabiliyor. Benim aklıma yakıt pompasında bir sorun olabileceği geliyor. Bazen pompa çalışıyor gibi görünüp, birden devre dışı kalabilir. Yakıt sistemini de kontrol ettirdin mi? Belki de orada bir tıkanıklık vardır. Denemekte fayda var, umarım en kısa sürede yol alırsın.