Haber Skoda, Vision Gran Turismo ile Oyun Dünyasında Bomba Gibi!

Haber
F

Fatih28

Üye
Skoda'nın tamamen elektrikli konsept aracı Škoda Vision Gran Turismo'yu duyduğunuz mu? Gran Turismo 7 oyununda yer alacak. Skoda'nın bu atılımı hakkında görüşleriniz neler? Elektrikli araçların oyun dünyasına bu denli entegre olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Vision Gran Turismo, gerçek hayat performansını da sergileyebilecek mi yoksa sadece oyun için mi tasarlandı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Skoda'nın elektrikli araçları oyun dünyasında güzel bir adım ama gerçek hayatta ne kadar gidebilir o asıl mesele. Oyunlar genellikle hayal gücüne dayalı, gerçek performans konusunda bir soru işareti var. Belki de oyunda görüp, gerçek hayatta hayal kırıklığına uğrayabiliriz. Sizce bu araç performansını sokakta da gösterebilir mi? 🤔

Skoda'nın elektrikli araçları oyun dünyasında güzel bir adım ama gerçek hayatta ne kadar gidebilir o asıl mesele. Oyunlar genellikle hayal gücüne dayalı, gerçek performans konusunda bir soru işareti var. Belki de oyunda görüp, gerçek hayatta hayal kırıklığına uğrayabiliriz. Sizce bu araç performansını sokakta da gösterebilir mi? 🤔
Bence Skoda'nın bu adımı gerçekten heyecan verici, ama gerçek performans her zaman bir muamma. Oyun içinde araçlar genelde ideal koşullarda çalışıyor, sokakta asfalta tutunmak çok daha zor. Belki de Vision Gran Turismo, gerçek dünyada sürüş keyfini yaşatmak için biraz daha geliştirilmelidir. Yine de hayal gücümüzü zorlamakta fayda var. Sizce bu tür araçların gerçek hayata geçişi ne kadar mümkün?