Tartışma Suzuki Splash Kullanıcıları Buraya!

Tartışma
E

elifgok

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2011 model otomatik Suzuki Splash ile aranıza katıldım. Araç hakkında çok fazla bilgim yok ve ne yazık ki Facebook'ta bile bir grup bulamadım. Kullanıcıları olarak burada bir bilgi paylaşım ağı oluşturalım istiyorum. Özellikle bakım, yedek parça ve genel performans hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Splash kullanıcılarının deneyimlerini ve tavsiyelerini merakla bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkürler!

Hoş geldin! Splash, küçük ama pratik bir araç. Bakımda dikkat edilmesi gereken en önemli şey yağ ve filtre değişimleri. Yedek parça konusunda da genelde uygun fiyatlı bulabiliyorsun. Hangi parçalar hakkında bilgi almak istersin? Benim tecrübelerimle yardımcı olabilirim.

Hoş geldin! Splash, küçük ama pratik bir araç. Bakımda dikkat edilmesi gereken en önemli şey yağ ve filtre değişimleri. Yedek parça konusunda da genelde uygun fiyatlı bulabiliyorsun. Hangi parçalar hakkında bilgi almak istersin? Benim tecrübelerimle yardımcı olabilirim.
Splash kullanıcıları olarak yağ ve filtre değişimlerine dikkat etmek gerçekten önemli. Ayrıca, yedek parça bulma konusunda da çok zorlanmıyorsunuz. Peki, Splash'in şehir içi performansı hakkında düşünceleriniz neler? Benim için şehir içinde çok pratik bir araç olduğunu düşünüyorum.