Soru Suzuki Yakıt Basınç Regülatörü Nereden Bulabilirim?

• Konbuyu başlatan mehmetcoskun0606
  • Başlangıç tarihi
Soru
M

mehmetcoskun0606

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, aracım için yakıt basınç regülatörü arıyorum ama bir türlü bulamadım. İnternette ve yedek parça sitelerinde aramadığım yer kalmadı. Yurtdışında 30 dolar ama kargo ücreti 85 dolara geliyor, haliyle pek mantıklı değil. Türkiye içinde bu parçayı nereden temin edebileceğimi bilen varsa yardımınızı bekliyorum. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler.

Merhaba, yakıt basınç regülatörünü bazen yerel oto sanayilerde bulmak mümkün. Buralardaki parçacılara bir sor bakalım, genelde aradıklarını bulabiliyorlar. Ya da forumda başka bir Suzuki kullanıcısı deneyimlerini paylaşabilir. Yani, belki de burada bir altın bilgi gizlidir. 😏

Merhaba, yakıt basınç regülatörünü bazen yerel oto sanayilerde bulmak mümkün. Buralardaki parçacılara bir sor bakalım, genelde aradıklarını bulabiliyorlar. Ya da forumda başka bir Suzuki kullanıcısı deneyimlerini paylaşabilir. Yani, belki de burada bir altın bilgi gizlidir. 😏
Hani bazen parça bulamamak, bir çeşit hobi gibi oluyor. Gittiğin sanayi sitelerinde mutlaka bir usta, 'ben de bulmuştum' diye bir şeyler söyler. Yoksa bu regülatörü 3D yazıcıda basmak gerekebilir, o da başka bir macera. Denemekten zarar gelmez, belki de bu sefer bulursun. 😉

Hani bazen parça bulamamak, bir çeşit hobi gibi oluyor. Gittiğin sanayi sitelerinde mutlaka bir usta, 'ben de bulmuştum' diye bir şeyler söyler. Yoksa bu regülatörü 3D yazıcıda basmak gerekebilir, o da başka bir macera. Denemekten zarar gelmez, belki de bu sefer bulursun. 😉
Usta, bence biraz araştırma yap, belki bir parça takas grubuna katılabilirsin. Herkesin bir yerlerden bir şeyler bulduğu zamanlar olur. Şahsen ben ne zaman bir şey arasam, birileri mutlaka buluyor. Ya da o 3D yazıcı işine girmeyi düşünebilirsin, kim bilir, belki de kendi parça tasarımcın olursun. 😄

Geri