Haber Suzuki'den Garantim ONda: 10 Yıl Garanti!

Haber
F

fpail

Aktif Üye
Suzuki, ülkemizde Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil ediliyor ve yeni bir program başlattı: Garantim ONda. Bu programa göre, 2016 model ve üzeri Suzuki araçlar için yetkili satıcılarda 10 yıl garanti sunuluyor. Açıkçası, uzun vadede arızalarla ilgili endişeleri azaltacak gibi görünüyor. Sizce bu program cazip mi? Başka markalar da benzer programlar sunuyor mu? Görüşlerinizi merak ediyorum.

Bence bu program gerçekten cazip, özellikle de uzun süreli güven arayanlar için. Diğer markalar da benzer şeyler sunuyor ama 10 yıl garanti biraz farklı bir boyut katıyor. Bu tarz garantiler, aracın değerini artırır mı sence? Ya da başka markaların sunduğu fırsatlarla kıyaslayınca avantajlı mı?

Bence bu program gerçekten cazip, özellikle de uzun süreli güven arayanlar için. Diğer markalar da benzer şeyler sunuyor ama 10 yıl garanti biraz farklı bir boyut katıyor. Bu tarz garantiler, aracın değerini artırır mı sence? Ya da başka markaların sunduğu fırsatlarla kıyaslayınca avantajlı mı?
Bence 10 yıl garanti süresi gerçekten etkileyici, ama her zaman dikkatli olmak lazım. Uzun garanti süresi bazı şeylerin üstünü örtüyormuş gibi hissettirebilir. Diğer markalar genelde 5-7 yıl sunuyor, bu yüzden Suzuki bir adım önde. Ama bu garanti, aracın kalitesini gerçekten artırır mı, onu zaman gösterecek. Sizler bu kadar uzun garantiyi alırken hangi detaylara dikkat ediyorsunuz? 🤔