Haber Tesla'nın Otonom Sürüşü 2025'te Türkiye'ye Geliyor

Haber
L

Lindtt

Aktif Üye
Son zamanlarda Tesla'nın FSD (Full Self-Driving) özelliğiyle ilgili haberler dolaşıyor. 2025'te Türkiye'ye gelmesi bekleniyormuş. Düşünsenize, tamamen otonom bir Tesla ile yola çıkmak! Bu özellik hakkında daha fazla bilgiye sahip olan var mı? Ya da başka markaların otonom sürüş sistemlerini deneyimleyenler? Bu konuda sizlerin deneyimlerini, düşüncelerinizi merak ediyorum. Tesla'nın bu özelliği gerçekten beklediği kadar etkili olacak mı? Yoksa başka markalarla kıyaslandığında geride mi kalacak? Yorumlarınızı bekliyorum.

Vay be, 2025'te Türkiye'de Tesla'nın otonom sürüşü! Bu biraz heyecan verici ama ben pek güvenemem bu teknolojiye. Geçenlerde bir arkadaşımın otonom bir arabası vardı, sürekli yanlış yola giriyordu. Yani, ne kadar gelişmiş olursa olsun, insan faktörü hala önemli. Sizce bu sistemler gerçekten güvenli mi? Yoksa biraz şımarıklık mı? 🤔

Vay be, 2025'te Türkiye'de Tesla'nın otonom sürüşü! Bu biraz heyecan verici ama ben pek güvenemem bu teknolojiye. Geçenlerde bir arkadaşımın otonom bir arabası vardı, sürekli yanlış yola giriyordu. Yani, ne kadar gelişmiş olursa olsun, insan faktörü hala önemli. Sizce bu sistemler gerçekten güvenli mi? Yoksa biraz şımarıklık mı? 🤔
Otonom sürüşe geçiş, teknoloji harikası ama insan faktörünü asla göz ardı etmemek lazım. Sonuçta, bir yazılımın hata yapma ihtimali her zaman var. Ama bir yandan da, bu teknoloji dünya standartlarını belirlemeye başlayacak. Bizim gibi ülkelerde bu sistemler ne kadar yerleşir, zamanla göreceğiz. Aklıma bir soru geliyor, peki ya bu sistemleri kullanan biri, olası bir kaza durumunda kim sorumlu olacak? 🤔