Teknik Destek Tiggo 7 Pro'da Cam Tavandan Tıkırtı

M

Merdo

Üye
Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir Chery Tiggo 7 Pro Max aldım ve henüz 200 km yaptım. Ama aldığım günden beri cam tavan perdesi yarım ya da tam açıkken sürekli bir tıkırtı sesi geliyor. Bu sesi biraz sinir bozucu buluyorum. Başka arkadaşlarımda da benzer bir sorun yaşandı mı? Eğer yaşadıysanız, çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Ben de iki hafta önce aynı aracı aldım. Bahsettiğiniz sorunun aynısı bende de var. İki kez servise gösterdim. Ses olduğuna ikna olmaları zaten sorun. Deneme yanılma ile bir iki şey denediler ama maalesef çözemediler. Güneşliği tamamen açınca ciddi şekilde azalıyor ses. Forumlara yazdım ama cevap veren yok. Sunroofu yağlayarak çözüm bulan kullanıcılar var ama bu ses gıcırtı ya da terim sesi değil. Takıntı ve ya lök lök gelen, plastik bir kutunun bir yere vurarak çıkardığı tok bir titreme sesi. Ses bozuk yolda ya da kasislerde çok net duyuluyor. Tavan kaplaması ile tavan arasında oluştuğunu düşünüyorum, diğer bir ihtimal de güneşlik perdesini toplayan makaranın mili etrafında serbest kaldığını düşünüyorum, Store perde sistemindeki makara gibi. Çözüm bulursanız lütfen yazın.