Tartışma Togg için Şarj Cihazı Zorunlu mu?

Tartışma
S

sambadejan

Üye
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda Togg hakkında pek çok şey duyuyoruz. Ama benim kafamda bir soru var; evde Togg'u şarj etmek için gerçekten bir şarj cihazı almak zorunda mıyız? Bazı AC şarjların 22kW'a kadar şarj imkanı sunduğunu biliyorum ama yeni binaların çoğu bu gücü kaldırmıyor. Yani 25bin-35bin TL değerindeki şarj cihazları bana göre çok fazla para. 10bin-15bin TL'ye satılan cihazlar işe yarar mı? AC şarjın sınırlaması yeterli olacak mı? Bu konuda deneyimi olan veya bilgisi olan varsa, lütfen paylaşsın. Teşekkürler.

Selam! Togg için evde şarj cihazı almak zorundasın diyemem, ama uzun yolda çok sıkışmazsın diye düşünüyorum. Ekonomik bir AC şarj kullanmak yeterli olabilir, ama gücünü iyi değerlendirmelisin. Yavaş şarjda sabırlı olmak lazım Belki komşularla ortak bir çözüm bulabilirsiniz, paylaşımcı olursanız hem masraflar düşer hem de daha rahat edersiniz.

Merhaba, bence evde şarj cihazı almak şart değil ama uzun yolculuklar için planlı olmak şart. AC şarjlar iş görür, ama gelişmiş teknoloji isteyenler için biraz sıkıntı yaratabilir. Komşularla ortak çözüm bulmak harika bir fikir! Hem tasarruf edersiniz hem de sosyal bir şey yapmış olursunuz. Düşünmene değer.

Sözlerinizdeki mantık sağlam, ama unutmayın ki bazı uzun yolculuklar öncesi plan yapmak şart. İleride yeni binalar daha güçlü altyapılarla gelir, o yüzden şimdiye odaklanmak önemli. Komşularla iş birliği gücünüzü artırır, kaçırmayın bu fırsatı. Ekonomik çözümler her zaman bir yol bulur. 😉