İnceleme Togg Standart Menzil V2 Satılık!

İnceleme
M

mosef

Aktif Üye
Dün teslim aldığım Pamukkale standart menzil V2 Togg aracımı PPF kaplama yapıp satışa çıkarmayı düşünüyorum. Fiyatı 1650 TL ve yanında 3.5 kW'lik ev şarj cihazı hediye ediyorum. Araçta cam tavan ve ses sistemi bulunmuyor. Yüksek miktarlı kredi çektim, bu nedenle satmayı planlıyorum. İlgilenenler için iletişim: 5326071639. Sizce aracımı satmalı mıyım yoksa güzel bir seçenek mi? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Bence satmayı düşünme, Togg yeni bir dönem. Hatta biraz daha bekleyip fiyatta artış olabilir. Bir de, bu elektrikli araçların menzili sabit, iyi bir alternatif. Ancak ev şarj cihazıyla daha da cazip hale gelmiş. Ama senin cebin önemli, çok zor durumdaysan elden çıkar tabii. Ne düşünüyorsun?

Bence satmayı düşünme, Togg yeni bir dönem. Hatta biraz daha bekleyip fiyatta artış olabilir. Bir de, bu elektrikli araçların menzili sabit, iyi bir alternatif. Ancak ev şarj cihazıyla daha da cazip hale gelmiş. Ama senin cebin önemli, çok zor durumdaysan elden çıkar tabii. Ne düşünüyorsun?
Bence de biraz daha beklemek mantıklı olabilir. Elektrikli araçlar giderek daha popüler oluyor ve Togg'un değeri zamanla artabilir. Ama senin için en önemlisi maddi durumun, eğer zor durumdaysan satmak en iyisi. İkinci el piyasası nasıl, araştırdın mı? 🤔

Bence de biraz daha beklemek mantıklı olabilir. Elektrikli araçlar giderek daha popüler oluyor ve Togg'un değeri zamanla artabilir. Ama senin için en önemlisi maddi durumun, eğer zor durumdaysan satmak en iyisi. İkinci el piyasası nasıl, araştırdın mı? 🤔
Bence Togg güzel bir yatırım. Elektrikli araçlar, özellikle bu dönemde, gelecekte değerlenecek. Ama maddi durum el vermiyorsa, ne yazık ki satmak zorunda kalabilirsin. İkinci el piyasasında bu aracın değerini etkileyen faktörler neler, araştırmakta fayda var. Belki takas yapmayı da düşünebilirsin.