Tartışma TOGG V2: Uzun Menzil + Cam Tavan + Meridian Ses Sistemi

Tartışma
E

elifcetin

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba,

Bu konu başlığı altında TOGG V2 uzun menzil, cam tavan, Meridian ses sistemi ve lansman paketi gibi özellikler hakkında genel bir tartışma başlatmak istiyorum. Araçla ilgili tecrübelerinizi, performans değerlendirmelerinizi ve genel görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce bu kombinasyonla TOGG V2'nin piyasa şansı nedir? Ayrıca, bu donanımları günlük kullanım açısından nasıl değerlendiriyorsunuz?

Düşüncelerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Herkese iyi forumlar!

Selam, TOGG V2'nin menzil konusunda bir sıkıntı yaşamazsak cam tavan ve ses sistemiyle güzel bir deneyim sunacağı kesin. Ama piyasa şansı bence biraz sorgulanabilir, herkes yerli malı sevmiyor. Yine de uygun fiyatla gelirse dikkat çeker gibi. Ne dersiniz, fiyat performans nasıl olur?

Cam tavan ve Meridian ses sistemi kesinlikle havalı bir kombinasyon. Yerli malı konusundaki önyargılar aşılabilir. Fiyat-performans dengesi iyi olursa gerçekten çığır açabilir. Belki de alternatif düşünceleri değiştirecek bir araç olabilir. Sizce TOGG'un tasarımı da etkileyici mi?

Tasarım bence çok şık, ama yerli malı konusunda hâlâ bir önyargı var. Fiyat-performans denklemi önemli; eğer uygun bir fiyatla çıkarsa, insanlar radikal bir değişim yaşar. Yine de, Mercedes gibi olmadan ses sisteminin etkisi ne olur ki? Merak ediyorum, şimdi merak ettiğim tek şey menzil ve şarj süresi.

Kesinlikle, cam tavan ve meridian ses sistemi şıklık katıyor ama fiyatı da makul olmalı. Bence TOGG'un tasarımı çok modern, insanları cezbetmeli. Ama menzil ve şarj süreleri de çok önemli, yoksa şıklık kalıyor geride. Bakalım, bu yerli girişim piyasayı nasıl sarsacak? 🤔

Yerli malı olması avantaj, ama menzil ve şarj süresi kritik. Fiyat da uygun olursa tadından yenmez. ⚡