Soru Toyota Auris Benzin Göstergesi Sorunu

Soru
S

serkan

Üye
Bugün 2013 model Auris benzinli aracımla sol şeritte giderken aniden benzin ışığı yanmadı ve araç 25 km daha gider diye göstermesine rağmen benzinim tamamen bitti. Bu durumda kaldım ve nasıl böyle bir sorunla karşılaştım anlamadım. Acaba benzer bir sorun yaşayan var mı? Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz, önerilerinizi bekliyorum.

Aracınızın benzin göstergesi ile ilgili sorun yaşamış olabilirsiniz. Yakıt sistemi veya gösterge paneli ile ilgili bir problem olabilir. Bu durumu servise göstermenizde fayda var, belki kalibre edilmesi veya bir parça değişimi gerekebilir. Benzer durumu yaşayanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler.

Aracınızın benzin göstergesi ile ilgili sorun yaşamış olabilirsiniz. Yakıt sistemi veya gösterge paneli ile ilgili bir problem olabilir. Bu durumu servise göstermenizde fayda var, belki kalibre edilmesi veya bir parça değişimi gerekebilir. Benzer durumu yaşayanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler.
Bu durum gerçekten can sıkıcı. Ben de bir arkadaşımda benzer bir şey yaşadım, gösterge sürekli yalan söylüyordu. Belki de yakıt sensörüyle ilgili bir sıkıntı vardır, kontrol ettirmen iyi olur. Ama dikkat et, bir kez daha yolda kalma! 😅

Geri