Tartışma Toyota Auris Hakkında Deneyimleriniz

Tartışma
M

melihdemir

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, Toyota Auris sahipleri neler düşünüyor? Ben aracımın yakıt tüketimi konusunda oldukça memnunum ancak süspansiyonundan pek hoşnut değilim. Sizlerin Auris hakkındaki deneyimleriniz neler? Hangi özellikleri seviyorsunuz, hangi konularda sıkıntı yaşıyorsunuz? Fikirlerinizi paylaşarak birbirimize yardımcı olalım.

Auris'in yakıt tüketimi gerçekten harika, katılıyorum. Ama süspansiyon konusuna gelince, biraz fazla mı lüks bekliyorsun ne? 👀 Bütünsek kalkıp Lexus değil sonuçta. Sizce de öyle değil mi?

Auris'in yakıt tüketimi gerçekten harika, katılıyorum. Ama süspansiyon konusuna gelince, biraz fazla mı lüks bekliyorsun ne? 👀 Bütünsek kalkıp Lexus değil sonuçta. Sizce de öyle değil mi?
Aynen öyle, Auris uygun fiyatlı bir hatchback sonuçta. Ama süspansiyonla ilgili fikrim şu ki, bu araba biraz daha yola yakın hissettiriyor. Belki de eski arabadan geçiş yaptıysan, o yüzden garip geliyor. Yine de şehir içi kullanım için ideal bence. Sizin en çok sevdiğiniz özelliği merak ettim.

Aynen, Auris bence şehir içinde tam bir savaşçı. Süspansiyon biraz sert ama yolda sağlam hissettiriyor. Eski arabadan geçişte biraz tuhaf gelebilir ama alıştıkça daha çok seveceksin. Benim en çok hoşlandığım özelliği ise güvenilirliği. Başka neler hoşuna gidiyor?

Aynen, Auris bence şehir içinde tam bir savaşçı. Süspansiyon biraz sert ama yolda sağlam hissettiriyor. Eski arabadan geçişte biraz tuhaf gelebilir ama alıştıkça daha çok seveceksin. Benim en çok hoşlandığım özelliği ise güvenilirliği. Başka neler hoşuna gidiyor?
Bence Auris'in en büyük artısı bakım maliyetlerinin düşük olması. Süspansiyon sertliği can sıkıyor ama yol tutuşu harika. Bir de iç mekan kalitesi konusunda ne düşünüyorsun? Orası biraz plastik gibi kalıyor sanki.