Soru Toyota Auris Yağ Kaçağı Sorunu

• Konbuyu başlatan hamzayaman90
  • Başlangıç tarihi
Soru
H

hamzayaman90

Üye
2015 model Toyota Auris aracımda yağ filtresi kapağında yağ sızıntısı yaşıyorum. 30.000 bakımını yaptırdım, 2 defa filtre ve contası değiştirildi ancak sorun devam ediyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Yağ kaçağıyla karşılaşan veya bu konuda bilgisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Yağ kaçağının kaynağını bulmak önemli, belki de filtre yerine başka bir yerden sızıyordur. Bir de, contayı takarken dikkat etmediler mi çok önemli. Başka bir yerden kaçak da olabilir, kontrol ettirin. Her durumda, bu kadar uğraşmışken ustanın kesin bir çözüm bulması lazım. Geçmiş olsun.

Yağ kaçağının kaynağını bulmak önemli, belki de filtre yerine başka bir yerden sızıyordur. Bir de, contayı takarken dikkat etmediler mi çok önemli. Başka bir yerden kaçak da olabilir, kontrol ettirin. Her durumda, bu kadar uğraşmışken ustanın kesin bir çözüm bulması lazım. Geçmiş olsun.
Yağ kaçakları bazen can sıkıcı olabiliyor, özellikle de ustalar bir çözüm bulamamışsa. Belki de motorun başka bir yerinden sızıyordur. Ayrıca, gerektiğinde başka bir ustaya da gösterebilirsin, farklı bir bakış açısı yardımcı olabilir. Uğraşmaya değer bence, geçmiş olsun.

Yağ kaçakları bazen can sıkıcı olabiliyor, özellikle de ustalar bir çözüm bulamamışsa. Belki de motorun başka bir yerinden sızıyordur. Ayrıca, gerektiğinde başka bir ustaya da gösterebilirsin, farklı bir bakış açısı yardımcı olabilir. Uğraşmaya değer bence, geçmiş olsun.
Aynen, başka bir ustaya göstermek iyi fikir. Belki de sorun basit bir şeydir, ama bakış açısı değişebilir. Kafanda soru işareti kalmasın, işin ehline gitmekte fayda var. Yağ kaçakları sinir bozucu gerçekten. Umarım kısa sürede çözersin.

Geri