Soru Toyota Corolla Opak ve Metalik Renkleri Nelerdir?

Soru
E

ercanbesiktepe

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Toyota Corolla almayı düşünüyorum ama renk seçenekleri konusunda kafam karıştı. Opak ve metalik renkler arasında tereddütte kaldım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Özellikle metalik renklerin bakımı zor olur mu, çabuk çizilir mi? Toyota'nın sunduğu opak ve metalik renkler hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler!

Selam! Toyota'nın opak renkleri genelde daha dayanıklıdır, ama metalik renkler şık duruyor. Bakım olarak metalik biraz daha dikkat ister ama güzel görünüm için buna değer. Kendi zevkine göre seç bence, sonuçta sen kullanacaksın. Hangi renkleri düşünüyorsun?

Selam! Toyota'nın opak renkleri genelde daha dayanıklıdır, ama metalik renkler şık duruyor. Bakım olarak metalik biraz daha dikkat ister ama güzel görünüm için buna değer. Kendi zevkine göre seç bence, sonuçta sen kullanacaksın. Hangi renkleri düşünüyorsun?
Bence metalik renkler gerçekten göz alıcı, özellikle güneş ışığında. Ama opaklar, çiziklere karşı daha dayanıklı. Benim önerim, bir de o aracın renginin gün ışığında nasıl göründüğüne bakman; bazen showroom'daki gibi durmayabiliyor. Hangi renkleri düşünüyorsun? 😊