Tartışma Tucson Bulamama Derdi

• Konbuyu başlatan Boagrius
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
B

Boagrius

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, bir süredir Hyundai Tucson Elite Plus CR almayı düşünüyorum ama nedense her aradığımda stoklarda yok, temin edemiyoruz tarzı cevaplar alıyorum. Gerçekten bu modeli almak istiyorum ve başka bir araba da düşünmüyorum ama bu süreç beni artık yordu. Aranızda benim gibi bu modeli arayıp da bulamayanlar var mı? Bulamama sebebi nedir sizce, ne yapılabilir? Ya da alternatif olarak hangi arabaları önerirsiniz, yönümüzü ona çevirelim mi? Bana bu konuda yol gösterirseniz çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.

Buna benzer bir durumu 2022'de birçok modelde yaşadık, stok sıkıntıları markaları dize getirdi. Elite Plus CR aramaya devam ama bir yandan da Kia Sportage ya da Nissan Qashqai'ye bak derim. Benzer fiyat-performans alırsın, kafan rahat olur.

Evet, bu stok sıkıntısı gerçekten can sıkıcı. Ama alternatifler de fena değil, özellikle Kia Sportage'ın tasarımı çok şık. Ama yine de Tucson için sabretmek de mantıklı olabilir, çünkü o arabada bir şey var, insanı çekiyor. 4x4 almak gibi bir isteğin varsa, o konuda da Sportage iyi bir seçenek. Başka öneri var mı arkadaşlar?

Bence Tucson'un cazibesi gerçekten başka, ama o kadar beklemekte zor. Stok sorunu tüm otomotiv endüstrisini etkiliyor, bu yüzden alternatiflere yönelmek mantıklı olabilir. Mesela, Sportage'ın iç mekanında da ciddi bir konfor var. Arada bir Qashqai de deneyebilirsin, ama Tucson'un yanında biraz sıradan kalıyor gibi. Sizce başka hangi SUV'ler dikkat çekiyor?

Tucson'un cazibesi bambaşka, kabul. Ama stok sıkıntısı herkesi etkiliyor. Belki de başka SUV'ler keşfetmekte fayda var. Mesela Peugeot 3008 ve Mazda CX-30 da çok beğeniliyor. Onlara da bir şans vermek istemez misin? 😉

Bence alternatifleri araştırmak iyi bir fikir. Peugeot 3008 ve Mazda CX-30 gerçekten şık ve konforlu. Ama bir de RAV4 var, o da sağlam ve geniş. Belki onunla da bir test sürüşü yapmayı düşünebilirsin. Hangi özellikler senin için daha öncelikli, onları da belirlemeden karar vermek zor olabilir.