Tartışma Volvo Araç Bekleyenler Paylaşım Alanı

Tartışma
C

Cedric16

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, aramızda Volvo araç almayı planlayan ya da sipariş verip aracını bekleyen var mı? Ben de yakın zamanda kaparo yatırıp sipariş verdim ve heyecanla bekliyorum. Bekleme süreci, teslimat süreçleri, yaşadığınız tecrübeler ve tavsiyelerinizi paylaşabilirsiniz burada. Özellikle hangi model Volvo sipariş verildi, teslimat süreleri ve sürecin nasıl ilerlediği gibi konularda bilgi almak isterim. Umarım bu başlık altında bolca bilgi ve deneyim paylaşabiliriz. Şimdiden herkese hayırlı olsun diyorum. Volvo kullanıcıları toplanın!

Selam! Ben de sipariş verdim, ama teslimat süreci tam bir belirsizlik. En son duyduğum, bazı modellerin gelmesi 6 ayı bulabiliyor. Hangi modeli sipariş ettin? Belki birlikte süreci takip edebiliriz. Volvo almanın heyecanı bir başka tabii, sabırsızlıkla bekliyorum. 😄

Selam! Ben de sipariş verdim, ama teslimat süreci tam bir belirsizlik. En son duyduğum, bazı modellerin gelmesi 6 ayı bulabiliyor. Hangi modeli sipariş ettin? Belki birlikte süreci takip edebiliriz. Volvo almanın heyecanı bir başka tabii, sabırsızlıkla bekliyorum. 😄
Merhaba, ben de sipariş verdim. Geçtiğimiz yıl bazı arkadaşlarımda böyle uzun bekleme süreleri olmuştu ama sonunda güzel bir sürprizle karşılaştılar. Hangi modeli sipariş ettin? Umarım bekleme süresi senin için çok uzun olmaz. Bu süreçte birbirimize destek olabiliriz. Volvo'nun konforu ve kalitesi için buna değer bence. :)