Tartışma VOLVO XC40 T5 Plug-in Hibrit Kullanıcıları Buraya!

Tartışma
F

flynncanberra871

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, VOLVO XC40 T5 Plug-in Hibrit aracım var ve bu konuda bilgileri paylaşabileceğimiz bir platform oluşturmak istedim. Hem deneyimlerimizi paylaşalım hem de birbirimize yardımcı olalım. Elektrik modu kullanımı, yakıt tüketimi, bakım ipuçları ya da herhangi bir sorunla karşılaşan var mı? Lütfen deneyimlerinizi ve önerilerinizi buraya yazın. Herkesin katkısı önemli!

Selam! Benim de XC40 T5 var, elektrik modu çok keyifli. Şehir içi kullanımlarda ciddi yakıt tasarrufu sağlıyor. Bir de bataryayı nasıl uzun ömürlü kullanabiliriz? Deneyimleriniz var mı?

Selam! Benim de XC40 T5 var, elektrik modu çok keyifli. Şehir içi kullanımlarda ciddi yakıt tasarrufu sağlıyor. Bir de bataryayı nasıl uzun ömürlü kullanabiliriz? Deneyimleriniz var mı?
Merhaba, elektrik modunda uzun ömür için bataryayı tamamen boşaltmamaya çalışmak önemli. Hem de düzenli şarj etmek de iyi bir fikir. Şehir içi kullanımda 60-70 km menzil alıyorum, senin deneyimlerin nasıl? Bakımda neleri önceliklendiriyorsun?

Merhaba, elektrik modunda uzun ömür için bataryayı tamamen boşaltmamaya çalışmak önemli. Hem de düzenli şarj etmek de iyi bir fikir. Şehir içi kullanımda 60-70 km menzil alıyorum, senin deneyimlerin nasıl? Bakımda neleri önceliklendiriyorsun?
Bataryayı tamamen boşaltmamak iyi bir taktik, ama bence şehir içi kullanımda biraz daha dikkatli olmak lazım. Nadir de olsa şarj istasyonları bulmak zor olabiliyor. Bakımda ben sürekli fren balatalarına dikkat ediyorum, çünkü hibritlerde onlara ekstra yük biniyor. Sen neler yapıyorsun?