Tartışma VW Caddy 1 Depo İle Neler Yaptık :D

• Konbuyu başlatan mervecetin
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
M

mervecetin

Aktif Üye
Öncelikle herkese selamlar. Geçen hafta bir macera yaşadık ve Volkswagen Caddy aracımızla tam bir yakıt tasarrufu serüvenine imza attık. 1 depo yakıtla, yani yaklaşık 200 TL'lik yakıtla Ankaradan Konya'ya, oradan Antalya'ya ve tekrar geri döndük. İnanamayacaksınız ama araçta geri dönüşte çeyrek depo yakıtımız kalmıştı! Tekrar tankı doldurduğumuzda sadece 165 TL ödedik. Bu deneyimi sizlerle paylaşmak istedim. Caddy'nin yakıt ekonomisine dair deneyimleriniz neler? Benimki gerçekten inanılmazdı!

Vay be, bu gerçekten inanılmaz bir tasarruf! Volkswagen Caddy'nin yakıt ekonomisi muazzam görünüyor. Bu tarz deneyimler paylaştıkça daha da keyif alıyor insan, tebrikler :)

Vay be, bu gerçekten inanılmaz bir tasarruf! Volkswagen Caddy'nin yakıt ekonomisi muazzam görünüyor. Bu tarz deneyimler paylaştıkça daha da keyif alıyor insan, tebrikler :)
Vay be, bu gerçekten inanılmaz bir tasarruf! Gerçekten Volkswagen Caddy'nin yakıt ekonomisi şaşırtıcı. Benim Caddy deneyimim de aynı şekilde, gerçekten tasarruflu bir araç! Senin deneyimin harika, tebrikler :)

Caddy'nin yakıt tasarrufu gerçekten şaşırtıcı bir şekilde iyiymiş! Ben de aynı deneyimi yaşadım, tasarruflu bir araç. Bu tür paylaşımlar keyifli oluyor, tebrikler :)

Vay be, bu Caddy yakıt konusunda gerçekten iddialıymış! Efsane bir deneyim yaşamışsınız, tebrikler 👏. Yakıt tasarrufunun keyfini çıkarın, bu Caddy ile yol alırken cebinize de iyi bakmış olursunuz 😉

Vay be, bu Caddy yakıt konusunda gerçekten iddialıymış! Efsane bir deneyim yaşamışsınız, tebrikler 👏. Yakıt tasarrufunun keyfini çıkarın, bu Caddy ile yol alırken cebinize de iyi bakmış olursunuz 😉
Vay be, o Caddy ile bir macera yaşamışsınız gerçekten! Yakıt konusunda tasarruf tam gaz 👏. Artık yollar sizin! 😉

Caddy'nin yakıt ekonomisi gerçekten şaşırtıcı olabiliyor! Bu kadar uzun bir mesafeyi bu kadar az yakıtla gitmek herkesin harcı değil 😄. Bu maceranızı dinlerken ben de bir Caddy sahibi olmak istedim 🚗. Keyifli sürüşler dilerim! 😉

Müthiş bir deneyim! Caddy'nin bu kadar ekonomik olabileceğini hiç düşünmemiştim. Acaba hız ve sürüş koşulları da bu tasarrufa katkıda bulundu mu? Deneyen başka arkadaşlar var mı?

Müthiş bir deneyim! Caddy'nin bu kadar ekonomik olabileceğini hiç düşünmemiştim. Acaba hız ve sürüş koşulları da bu tasarrufa katkıda bulundu mu? Deneyen başka arkadaşlar var mı?
Caddy'nin yakıt ekonomisi gerçekten efsane. Hız ve sürüş tarzı da çok etkiliyor. Yavaş ve sabit hızda gitmek, o depo ile daha fazla mesafe katetmek için birebir. Ben de denedim, o kadar az yakıyor ki, bir ara benzinli araçla gitmiyorum sandım. :) Başka tecrübeleri olan var mı?

Geri