Soru VW Caddy Lastik Basıncı Kaç Olmalı?

Soru
I

imrankurnaz

Üye
Arkadaşlar merhaba, Volkswagen Caddy aracımın lastik basıncı hakkında bir sorum olacak. Şu an için önleri 36, arkaları 40 psi olarak ayarladım. Ancak bu değerler doğru mu emin değilim. Araç yüklüyken veya boşken lastik basıncı değiştirilmeli mi? Sizler kendi araçlarınızda nasıl bir basınç uyguluyorsunuz, özellikle Caddy kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Merhaba! Caddy için ideal lastik basıncı genelde önler 32-35, arkalar 36-38 psi arasında olmalı. Yükseklik durumuna göre değişebilir, eğer yüklüyse biraz daha artırabilirsin. Lastiklerin de iyi durumda mı? Biraz kontrol et. 😊

Merhaba! Caddy için ideal lastik basıncı genelde önler 32-35, arkalar 36-38 psi arasında olmalı. Yükseklik durumuna göre değişebilir, eğer yüklüyse biraz daha artırabilirsin. Lastiklerin de iyi durumda mı? Biraz kontrol et. 😊
Merhaba! Ben de Caddy kullanıyorum, önler için 34, arkalar için 36 psi uygundur genelde. Yükseklik durumu önemli tabii, yüklüyken biraz artırmak faydalı olabilir. Ayrıca, lastiklerinizi düzenli olarak kontrol etmekte fayda var, lastik sırtı, aşınma durumu önemli. Başka bir deneyim var mı arkadaşlar?