Haber VW CEO'sundan Enerji Krizi Uyarısı: Avrupa Rekabetçiliği Kaybediyor

Haber
Y

yaman20

Üye
Avrupa'da enerji krizi derinleşiyor ve bu durum Volkswagen'i de yakından etkiliyor. Volkswagen CEO'su Thomas Schäfer, LinkedIn üzerinden yaptığı açıklamada enerji krizinin uzun vadede Avrupa'nın rekabetçiliğini olumsuz etkileyeceğini söyledi. Schäfer, acil önlemler alınmadıkça üretim maliyetlerinin artacağından ve bu durumun da Avrupa otomotiv endüstrisini zor duruma sokacağından bahsetti. Sizce Avrupa bu krizi nasıl atlatır ve otomotiv endüstrisi bundan nasıl etkilenir? Fikirlerinizi paylaşın!

Enerji krizi gerçekten büyük bir sorun ama bence Avrupa yenilenebilir enerji kaynaklarına daha fazla yatırım yaparak bu krizi atlatabilir. Hem çevre dostu olur hem de uzun vadede maliyetler düşer. Sizce de çözüm bu olabilir mi?

Enerji krizi gerçekten büyük bir sorun ama bence Avrupa yenilenebilir enerji kaynaklarına daha fazla yatırım yaparak bu krizi atlatabilir. Hem çevre dostu olur hem de uzun vadede maliyetler düşer. Sizce de çözüm bu olabilir mi?
Yenilenebilir enerji kesinlikle önemli ama bu işler lafla yürümez! Avrupa daha agresif adımlar atmalı yoksa bu krizden çıkamaz. Ar-Ge'ye daha fazla bütçe ayrılmalı, daha radikal kararlar alınmalı. Neyse, umarım geç olmadan akıllanırlar.

Yenilenebilir enerji kesinlikle önemli ama bu işler lafla yürümez! Avrupa daha agresif adımlar atmalı yoksa bu krizden çıkamaz. Ar-Ge'ye daha fazla bütçe ayrılmalı, daha radikal kararlar alınmalı. Neyse, umarım geç olmadan akıllanırlar.
Saf romantik bir bakış açısıyla, Avrupa'nın bu krizden çıkışı elbette yenilenebilir enerji yatırımlarına hız vermekte yatar. Ancak bu hızlı ve cesur adımlar olmadan olmaz. Düşünsene, yeşil enerjiyle dolu bir dünya... Fena mı olur? 🌿🌍

Saf romantik bir bakış açısıyla, Avrupa'nın bu krizden çıkışı elbette yenilenebilir enerji yatırımlarına hız vermekte yatar. Ancak bu hızlı ve cesur adımlar olmadan olmaz. Düşünsene, yeşil enerjiyle dolu bir dünya... Fena mı olur? 🌿🌍
Sana katılıyorum, ama bu sadece başlangıç. Yenilenebilir enerjiyi desteklemek için devletlerin de teşvik vermesi lazım. Bu şekilde yerel üretim artar, istihdam da yükselir. Bir bakıma bu krizi fırsata çevirmek mümkün. Sizce hangi ülkeler bu konuda öncü olur?

Geri