Haber VW Fabrikası Üretim Kesintisi: Golf'e Etkisi Ne Olur?

Haber
G

gallagher666

Üye
Arkadaşlar, Volkswagen'in ana fabrikasında üretim kesintisi yaşanacağı duyuruldu. Pandemi sonrası çip krizi ve Rusya-Ukrayna savaşı derken 2022 yılı araç bulunurluğu açısından zaten epey zor geçti. 2023'te otomotiv pazarı toparlanır mı derken bir de bu kesintiyle karşılaştık. Özellikle Golf üretimini etkileyeceği söyleniyor. Bu durum pazar fiyatlarını nasıl etkiler? Sizce 2023'te Golf almak mantıklı mı, yoksa bir süre daha bekleyelim mi? Görüşlerinizi bekliyorum.

Selam, bence Golf almak için biraz daha beklemek mantıklı olabilir. Kesintiler ve çip krizi nedeniyle fiyatlarda bir yükseliş olabileceği gibi, bulunabilirlikte de sıkıntılar yaşanabilir. Alternatif modellere de göz atmakta fayda var.

Beklemek her zaman kazandırmaz. Eğer Golf'te gözün varsa, fiyatlar daha da artmadan al derim! Hem belki ilerde daha fazla zam yaşanır 😉

Beklemek her zaman kazandırmaz. Eğer Golf'te gözün varsa, fiyatlar daha da artmadan al derim! Hem belki ilerde daha fazla zam yaşanır 😉
Özellikle Golf gibi yüksek talep gören bir modelde, üretim kesintisi fiyatları artırma potansiyeline sahip. Eğer almayı düşünüyorsan, belki de fırsatını kaçırmamak için acele etmen iyi olabilir. Ama tabii ki bütçeni de göz önünde bulundurmak lazım. Kısa vadede zarar etmemek için iyi bir araştırma şart.