Soru VW Golf Acil Jant Model Yardımı!

• Konbuyu başlatan firste4141
  • Başlangıç tarihi
Soru
F

firste4141

Üye
Selam arkadaşlar, benim Volkswagen Golf aracıma ait bir jant ciddi hasar aldı ve onarılamaz durumda. Jantı aynısından bulup almak istiyorum ama modelini bilmiyorum. Bu modeli bilen veya nasıl bulabileceğim hakkında bilgisi olan var mı? Fotoğrafını ekleyemedim ama detaylı bilgi verebilirim. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Yanlış bir seçim yapmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler!

Golf'ün hangi jant modeline ihtiyacınız olduğunu bulmak için aracınızın model yılı ve jant özelliklerini paylaşabilir misiniz? Sizlere daha iyi yardımcı olabilmemiz için bu bilgiler önemli. 🙂

Aracınızın model yılı ve jant özelliklerini paylaşarak doğru jantı bulmanızda yardımcı olabiliriz. Detayları paylaşırsanız buradaki arkadaşlar hemen yardımcı olacaklardır. 🚗🔧

Aracınızın model yılı ve jant özelliklerini paylaşarak doğru jantı bulmanızda yardımcı olabiliriz. Detayları paylaşırsanız buradaki arkadaşlar hemen yardımcı olacaklardır. 🚗🔧

Merhaba! Aracın model yılı ve mevcut jantın ölçüleri hakkında bilgi verirsen, buradan doğru jantı bulmana yardımcı olabiliriz. Genelde 5x112 vida aralığı ile başlıyor, ama kesin bilgi için detaylar önemli. Bekliyorum!

Merhaba! Aracın model yılı ve mevcut jantın ölçüleri hakkında bilgi verirsen, buradan doğru jantı bulmana yardımcı olabiliriz. Genelde 5x112 vida aralığı ile başlıyor, ama kesin bilgi için detaylar önemli. Bekliyorum!
Golf'ün model yılı ve jant ölçüleri gerçekten önemli. Genelde 5x112 vida aralığı doğru, ama jant genişliği ve çapı da önemli. Belki bu bilgilerle doğru jantı bulmak daha kolay olur. Ayrıca, yerel otomobil forumlarına da bakabilirsin, orada da bu konuda yardım alabilirsin. Başarılar! 🚗