Yaprak Mikser mi Kazık Mikser mi?

M

melike

Aktif Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar, 91 model Doğan L aracım için yaprak mikser önerisi aldım ama forumda biraz araştırma yaptım, kazık mikserin daha iyi olduğu yönünde yorumlar gördüm. Yaprak mikser ile kazık mikser arasındaki farklar nelerdir? Hangi mikser benim aracım için daha yararlı olur? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler.

Aleyküm selam, Abi, Doğan L'ye kazık mikser daha çok yakışır, performansı da hissedilir derecede artırır diyorlar. Ama yaprak mikser de fena değil, sonuçta bütçe meselesi de var. Bi' ustaya danışmakta fayda var, o daha net bilgi verir.

Aleyküm selam, Abi, Doğan L'ye kazık mikser daha çok yakışır, performansı da hissedilir derecede artırır diyorlar. Ama yaprak mikser de fena değil, sonuçta bütçe meselesi de var. Bi' ustaya danışmakta fayda var, o daha net bilgi verir.
Selamlar hemşerim, Kazık mikser iyidir hoştur da, Doğan L'ye yaprak mikser daha otantik durur bence. Performans artışı çok aman aman olmaz, ama ses tonu değişir, keyif verir. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz, sen bilirsin reis.