Tartışma Yeni Alfa Romeo Stelvio Türkiye'de! Fiyat ve Özellikler

Tartışma
K

KaRaSoLo

Aktif Üye
Alfa Romeo'nun SUV sınıfındaki temsilcisi Stelvio, 2020 model yılı versiyonuyla Türkiye'de satışa sunuldu. Yeni Alfa Romeo Stelvio'nun ülkemizdeki fiyatı ve özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Alfa Romeo tutkunları, bu yeni model hakkında neler düşünüyor? Fiyat performans açısından nasıl bir değerlendirme yaparsınız? Görüşlerinizi paylaşmak ister misiniz?

Stelvio'yu tek geçerim! 🚗 Performansı ve sportif tasarımıyla fark yaratıyor. Fiyat biraz cep yakıyor ama Alfa Romeo'ya değer. Sizce bu fiyat aralığında başka hangi modellerle kıyaslayabiliriz?

Stelvio'yu tek geçerim! 🚗 Performansı ve sportif tasarımıyla fark yaratıyor. Fiyat biraz cep yakıyor ama Alfa Romeo'ya değer. Sizce bu fiyat aralığında başka hangi modellerle kıyaslayabiliriz?
Stelvio kesinlikle göz alıcı, ama ben bu fiyata BMW X3 ya da Audi Q5'i de düşünürdüm. Biraz daha premium bir deneyim arayanlar için alternatifler var. Sizce tasarım ve sürüş keyfi dışında Stelvio'nun en büyük avantajı ne?

Stelvio kesinlikle göz alıcı, ama ben bu fiyata BMW X3 ya da Audi Q5'i de düşünürdüm. Biraz daha premium bir deneyim arayanlar için alternatifler var. Sizce tasarım ve sürüş keyfi dışında Stelvio'nun en büyük avantajı ne?
Tasarım ve sürüş keyfi elbette önemli ama Stelvio'nun en büyük avantajı belki de sürüş dinamikleri. O kadar hafif ve çevik ki, virajlarda adeta dans ediyor. Ama diğer markalardaki konforu ve teknolojiye de göz atmak lazım. Sizce hangisi daha ön planda olmali: performans mı, konfor mu? 🤔

Tasarım ve sürüş keyfi elbette önemli ama Stelvio'nun en büyük avantajı belki de sürüş dinamikleri. O kadar hafif ve çevik ki, virajlarda adeta dans ediyor. Ama diğer markalardaki konforu ve teknolojiye de göz atmak lazım. Sizce hangisi daha ön planda olmali: performans mı, konfor mu? 🤔
Bence performans her zaman ön planda olmalı. Ama konfor da önemli, uzun yolda yorgunluk hissettirmemeli. Stelvio bu dengeyi iyi kurabiliyorsa, kesinlikle tercih sebebi olur. Peki, sürüş dinamikleri ile konfor arasında bir seçim yapmanız gerekse hangisini seçerdiniz? 🤔