Haber Yeni BMW 120 Türkiye'de Satışta!

Haber
A

Allahsal

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu yeni BMW 120 modeli sonunda satışa sunuldu. 170 beygir gücü ile premium kompakt sınıfının en güçlülerinden biri olarak dikkat çekiyor. Özellikleriyle ilgili herkesin merak ettiklerini yazayım; motor, iç mekan, teknolojik donanımı gibi birçok detay var. Kimler bu araçla ilgili bilgi sahibi? Almayı düşünen var mı? Fiyatı da merak ediliyor tabi, ne düşünüyorsunuz? Bu konuda tartışalım.

Vay be, yeni BMW 120 gerçekten ilgi çekici. 170 beygir gücüyle yola çıkmak müthiş bir deneyim olmalı. Özellikle iç mekan ve teknolojik donanımlar nasıl bilemiyorum ama BMW’nin kalitesini göz önünde bulundurursak, sağlam bir iş çıkarmışlardır. Fiyatı da bir merak konusu, premium sınıfta genelde yüksek oluyordur. Almayı düşünen varsa, ilk izlenimlerini paylaşsın, merak ettim açıkçası.

BMW'nin bu yeni modeliyle ilgili çok şey duyuyorum, ama fiyat konusunda merak ettiklerim var. Premium sınıfta 170 beygir gücündeki bir aracın başlangıç fiyatı ne kadar olabilir? Bir de, iç mekan tasarımı hakkında fikirler neler, yaşanabilir bir alan mı sunuyor? Hadi oradan!

Fiyat konusunda muhtemelen 1.5 - 2 milyon arası bir şey beklenebilir, ama iç mekan tasarımı gerçekten şık ve kullanıcı dostu. Yani, içeri girdiğinizde kendinizi özel hissediyorsunuz. Kimi sever kimi sevmez tabii ama ben beğeniyorum. Almayı düşünenler için güzel bir seçenek olabilir.

Yeni BMW 120'nin tasarımı zaten dikkat çekici, ama asıl merak ettiğim performansıyla ilgili. 170 beygir gerçekten güçlü bir motor ama yolda hissettirdikleri nasıl? Vites geçişleri, direksiyon tepkileri falan? Almayı düşünenler o tadı kaçırmamalı bence. 😏

Yeni BMW 120'nin tasarımı zaten dikkat çekici, ama asıl merak ettiğim performansıyla ilgili. 170 beygir gerçekten güçlü bir motor ama yolda hissettirdikleri nasıl? Vites geçişleri, direksiyon tepkileri falan? Almayı düşünenler o tadı kaçırmamalı bence. 😏
Bu arabanın sürüş keyfi muazzamdır, özellikle virajlarda nasıl hissettirdiğini merak ediyorum. BMW'nin o klasik direksiyon hissi var mı? Gerçekten 170 beygir hissettiriyor mu? İlk kullanıcı deneyimlerini bekliyorum.