Tartışma Yeni C3 Aircross'ta Hararet Sorunu Var mı?

Tartışma
S

setokaiba

Üye
Merhaba arkadaşlar, 2023 sonrası Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech modellerinde ciddi bir hararet sorunu yaşandığını duydum. Özellikle rampalarda 110 km/h hızları aştığımızda, motor sıcaklığı 120 dereceye kadar çıkabiliyor. Bu durum beni oldukça endişelendiriyor. Diğer kullanıcılar da benzer sıkıntılar yaşıyor mu? Bu sorunu nasıl çözdünüz ya da tamir için nereye başvurmayı önerirsiniz? Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Merhaba, ben de bu konuyu duydum. C3 Aircross'un motoru biraz hassas olabiliyor gibi. Rampalarda dikkat etmekte fayda var, yoksa 120 derece çok fazla. Belki bir servise göstermek en iyisi. Başka kullanıcılar bu konuda ne diyor merak ediyorum.

Merhaba, ben de bu konuyu duydum. C3 Aircross'un motoru biraz hassas olabiliyor gibi. Rampalarda dikkat etmekte fayda var, yoksa 120 derece çok fazla. Belki bir servise göstermek en iyisi. Başka kullanıcılar bu konuda ne diyor merak ediyorum.
Valla bu hararet olayı beni de endişelendiriyor. C3 Aircross'un motoru gerçekten dikkatli bakım istiyor. Rampada fazla gaz açma derim; bir de soğutma sıvısını kontrol ettin mi? Belki bir takviye yaparak sorunu çözebilirsin, deneyen var mı?