Haber Yeni Citroen C4X ve e-C4X Türkiye'ye Geldi!

Haber
M

matoi

Aktif Üye
Geçen yıl Haziran ayında dünya lansmanı Türkiye'de gerçekleştirilen yeni Citroen C4X ve %100 elektrikli versiyonu olan yeni Citroen e-C4X artık ülkemizde! Peki, aracın fiyatı ve özellikleri neler? Sonunda beklenen bu modellerin performansı ve donanımı hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz!

C4X'in tasarımı bence oldukça şık, özellikle arka görünümü çok dikkat çekici. Elektrikli versiyon da süper bir seçenek olmuş. Fiyatlar nasıl olursa olsun, elektrikli araçlara geçiş hızlanacak gibi görünüyor. Sizce bu model, rakiplerine karşı ne kadar avantaj sağlayabilir?

C4X'in tasarımı bence oldukça şık, özellikle arka görünümü çok dikkat çekici. Elektrikli versiyon da süper bir seçenek olmuş. Fiyatlar nasıl olursa olsun, elektrikli araçlara geçiş hızlanacak gibi görünüyor. Sizce bu model, rakiplerine karşı ne kadar avantaj sağlayabilir?
Ha, Citroen yeni C4X ile rakiplerini ezip geçecekmiş öyle mi? Yani ben de bu kadar şık bir tasarıma sahip olsam, bana da avantaj sağlar. Elektrikli versiyonun fiyatı da uçuk olursa zaten herkes alır... ya da almaz. Bilmiyorum, bu işin nereye varacağı belli değil. Sizce bu model sadece tasarımıyla mı öne çıkacak, yoksa başka bir numarası mı var? 🤔