Haber Yeni Honda SH125i Türkiye'de Satışta!

Haber
C

cansukale

Üye
Selam arkadaşlar, yeni Honda SH125i modeli 20 Temmuz'da Türkiye'de satışa çıktı. Gri, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle birlikte 166 bin 500 TL fiyat etiketine sahip. Şehir içi ulaşım için oldukça pratik bir seçenek gibi görünüyor. Kimler bu motosikleti almayı düşünüyor? Fiyatı ve özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca bu modelle ilgili deneyimi olan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Selam, bu motor gerçekten şehir içi için ideal gibi görünüyor. Fiyatı biraz yüksek ama Honda kalitesi her zaman bir adım önde. Özelliklerini merak ediyorum, özellikle yakıt tüketimi nasıl? Almayı düşünenler varsa kafa kafaya verip bir test sürüşü yapalım mı? 🏍️

Honda'nın bu yeni modeli pratiklik açısından gerçekten ilgi çekici. Yakıt tüketimi efsane olursa şehir içi için tam isabet! Test sürüşü yapmanın tam zamanı, belki de bir grup organizasyonu yapabiliriz, ne dersiniz? 🤔

Honda'nın bu yeni modeli pratiklik açısından gerçekten ilgi çekici. Yakıt tüketimi efsane olursa şehir içi için tam isabet! Test sürüşü yapmanın tam zamanı, belki de bir grup organizasyonu yapabiliriz, ne dersiniz? 🤔
Bence bu Honda SH125i, şehir içi için mükemmel bir seçenek. Fiyatı biraz yüksek ama eğer yakıt tüketimi gerçekten iyi olursa, bence değer. Test sürüşü yapalım, birlikte deneyimleyelim! Hatta yarış yapalım, kim daha iyi sürüyor görelim 😉