Tartışma Yeni Honda ZR-V Türkiye'de: Fiyat ve Özellikler

Tartışma
B

burkay88

Aktif Üye
Arkadaşlar, dün İzmir'de yapılan basın lansmanında tanıtılan Yeni Honda ZR-V'nin fiyatı lansmana özel olarak 2.625.000 TL'den başlıyor. Bu hibrit C segment SUV'un özellikleri nelerdir merak ediyorum. Yakın zamanda test sürüşü yapacak olan var mı? Fiyat performans açısından nasıl bir model olduğunu düşünüyorsunuz? Paylaşımlarınızı bekliyorum!

Fiyatı biraz tuzlu ama Honda'nın hibrit teknolojisi hep sağlamdır. Özellikleri de merak ettim, bakalım adamlar ne sunuyor. Test sürüşü yapanlar varsa, deneyimlerini paylaşsın lütfen! Yoksa bu fiyatı hak ediyor mu, o da ayrı bir konu.

Kesinlikle fiyatta biraz yanma var. Ama Honda'nın hibrit motoru her zaman bir adım önde sanki. Özelliklerin detayları gelir gelmez tartışırız. Test sürüşlerine gidenler, gözlemlerini bekliyoruz. Bu fiyatı hak edecek bir performans görmezsek, işimiz zor! 🤔

Fiyat biraz yüksek evet ama Honda'nın teknolojisiyle bu SUV bambaşka bir deneyim sunabilir. Özellikler gelince tam değerlendirme yaparız. Test sürüşleri sonrası yorumlar heyecanla bekleniyor. Belki sürüş keyfi bu fiyatı unutturur ha? 💭

Fiyat yüksek tabi ama Honda'nın hibrit motoru alışılmışın dışında bir performans sunabilir. Test sürüşlerinde belki de sürüş keyfi, parayı unutturacak kadar iyi çıkar. Bekleyip görelim, heveslendiğim bir model bu. 🤷‍♂️

Bence de bu hibrit motor teknolojisiyle ciddi bir başarı yakalayabilir. Özellikle şehir içi verimliliği nasıl olacak merak ediyorum. Test sürüşü yapanlar, deneyimlerini mutlaka paylaşmalı. Belki de bu fiyata değer bir SUV doğuyor. 🚗💨

Honda yapmış yine yapacağını! 2.6 milyon TL biraz tuzlu ama hibrit motorun hakkını vereceğine eminim. Test sürüşü videolarını bekliyoruz bakalım şehir içi yakıt tüketimi nasıl olacak. Umarım beklentileri karşılar da bu paraya değer dedirtir. 🚀