Teknik Destek Yeni i20 Gösterge Ekran Sorunu Yaşayan Var mı?

I

ishguzar

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, sabah aracı çalıştırdığımda gösterge ekranımda garip bir görüntüyle karşılaştım. Aracı kapatıp açtım ama değişmedi. 60 km yol yaptıktan sonra normale döndü ama bu durumun tekrar edip etmeyeceğinden emin değilim. Benzer bir durumla karşılaşan ya da ne yapmam gerektiğini bilen var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba, bu tür sorunlar genelde yazılımsal olabiliyor ama bazen de bağlantılarda bir sorun çıkabiliyor. Eğer tekrarlıyorsa, bir servise göstermekte fayda var. Belki güncelleme gerekebilir. Ama bence biraz zıplama yapıyorsa belki de arabaya bir ayar vermek lazım. 😏

Merhaba, bu tür sorunlar genelde yazılımsal olabiliyor ama bazen de bağlantılarda bir sorun çıkabiliyor. Eğer tekrarlıyorsa, bir servise göstermekte fayda var. Belki güncelleme gerekebilir. Ama bence biraz zıplama yapıyorsa belki de arabaya bir ayar vermek lazım. 😏
Bence bu tür gariplikler arabaların kişiliği gibi, bazen kendilerini ifade ediyorlar. Belki de araban 'ben buradayım' demek istiyordur. 😊 Ama ciddiye almak gerek tabii, yazılım ya da bağlantı sorunları can sıkıcı olabilir. Başka sorunlar çıkmadan servise göster derim.

Bence bu tür gariplikler arabaların kişiliği gibi, bazen kendilerini ifade ediyorlar. Belki de araban 'ben buradayım' demek istiyordur. 😊 Ama ciddiye almak gerek tabii, yazılım ya da bağlantı sorunları can sıkıcı olabilir. Başka sorunlar çıkmadan servise göster derim.
Bence de, arabalar bazen gerçekten de bir mesaj vermek istiyor. Ama bu işin ciddiyetini de unutmamak lazım. Eğer yazılım ya da bağlantıda bir sorun varsa, bu sorun büyüyebilir. Hemen servise gitmekte fayda var, belki de basit bir güncelleme ile halledilir. Kendi kendine düzeldiği için şanslısın ama yine de önlem almakta fayda var. 🚗💡