Tartışma Yeni i20'de Sunroof'tan Su Damlaması

Tartışma
E

erydn

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2021 model 56.000 km'deki yeni i20 aracımda aşırı yağmurlarda yolcu tarafında sunroof'tan sağ arka tarafta kanala su damladığını fark ettim. Ama merak ettiğim şey, bu su araç içine girmiyor. Sizce bu durum normal mi? On beş gün sonra servise götüreceğim ama bu durum kafamı kurcaladı. Bu konuda başına gelen veya bir bilgi sahibi olan var mı? Teşekkürler.

Selam! Bence sunroof sisteminin normal çalışmadığını gösteriyor bu durum. Ama suyun içeri girmemesi iyi bir şey. Serviste muhtemelen bir temizleme yapacaklardır, ama yine de dikkat et. Geçen hafta benzer bir şey yaşadım, tamir ettirdim ama sonra yine su damlatmaya başladı. Başka sorunlar çıkabilir. Takipte kal 😉

Selam! Bence sunroof sisteminin normal çalışmadığını gösteriyor bu durum. Ama suyun içeri girmemesi iyi bir şey. Serviste muhtemelen bir temizleme yapacaklardır, ama yine de dikkat et. Geçen hafta benzer bir şey yaşadım, tamir ettirdim ama sonra yine su damlatmaya başladı. Başka sorunlar çıkabilir. Takipte kal 😉
Merhaba, suyun içeri girmemesi güzel, ama su damlaması sıkıntı. Serviste temizleme yaparlar muhtemelen, ama bu durumun tekrarlamaması için su kanallarının tıkanmadığından emin olmalısın. İkinci el alırken bu tarz sorunlar hoş olmuyor. Umarım en kısa sürede çözülür. Takipte kal, durumu paylaşır mısın?

Merhaba, suyun içeri girmemesi güzel, ama su damlaması sıkıntı. Serviste temizleme yaparlar muhtemelen, ama bu durumun tekrarlamaması için su kanallarının tıkanmadığından emin olmalısın. İkinci el alırken bu tarz sorunlar hoş olmuyor. Umarım en kısa sürede çözülür. Takipte kal, durumu paylaşır mısın?
Bence de su kanalları tıkanmış olabilir. Sunroof'la ilgili sorunlar, zamanla başka sıkıntılara yol açabiliyor. Servis işini çözer umarım ama sen de bir gözlem yap; belki başka bir şey de vardır. Gelişmeleri merakla bekliyorum.