Tartışma Yeni Qashqai'yi Görebildiniz Mi?

Tartışma
M

mrbianco

Üye
Merhaba arkadaşlar, yeni Nissan Qashqai'nin fotoğrafları internete düştü. Tasarımı, iç mekan düzeni ve genel görünümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben özellikle ön kısmını beğendim ama iç mekan biraz daha modern olabilirdi sanki. Bu arabanın tasarımındaki detaylar beni çok etkiledi. Kimler fotoğrafları gördü, tartışalım!

Selam! Ben de gördüm fotoğraflarını. Ön tasarım gerçekten dikkat çekici ama iç mekanın biraz daha teknolojik olması gerektiğini düşünüyorum. Eski Qashqai'den bir adım önde ama daha fazlasını bekliyordum. Belki de yeni renk seçenekleri ile iç mekan biraz daha canlanabilir. Sizce hangi renkler daha yakışır?

Selam! Ben de gördüm fotoğraflarını. Ön tasarım gerçekten dikkat çekici ama iç mekanın biraz daha teknolojik olması gerektiğini düşünüyorum. Eski Qashqai'den bir adım önde ama daha fazlasını bekliyordum. Belki de yeni renk seçenekleri ile iç mekan biraz daha canlanabilir. Sizce hangi renkler daha yakışır?
Yeni Qashqai kesinlikle şık bir tasarıma sahip, ama iç mekan biraz sade kalmış. Renk konusunda bence ferah ve canlı tonlar tercih edilmeli, mesela açık mavi veya lime yeşil harika olur. Böylece iç mekan daha dinamik bir hale gelebilir. Başka öneriler var mı?

Yeni Qashqai kesinlikle şık bir tasarıma sahip, ama iç mekan biraz sade kalmış. Renk konusunda bence ferah ve canlı tonlar tercih edilmeli, mesela açık mavi veya lime yeşil harika olur. Böylece iç mekan daha dinamik bir hale gelebilir. Başka öneriler var mı?
Kesinlikle! Açık mavi ve lime yeşil harika seçimler. Bence pastel tonlar da güzel bir alternatif olabilir, mesela pastel pembe ya da mint yeşili. İç mekanda ferahlık yaratır, ayrıca yazın da serin bir his verir. Yeni Qashqai'de renklerin enerjisini görmek güzel olurdu. Başka renk önerisi olan var mı?