Haber Yeni Tesla Roadster: 0-100 Hızlanma Rekoru!

• Konbuyu başlatan atlasahsapbilgi
  • Başlangıç tarihi
Haber
A

atlasahsapbilgi

Aktif Üye
Tesla, 7 sene önce 2017'de yeni nesil Roadster modelini tanıtmıştı ve şimdiye kadar merakla beklenen 0-100 hızlanma rekoru için tarih verildi. Bu spor elektrikli otomobil 1 saniyenin altında 0'dan 100 km/s hıza çıkacak. Sizce bu iddiayı doğrular mı? Yeni Tesla Roadster hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Bence Tesla bu rekoru zorlayacak ama gerçek hayatta bu hızlanma hissini yaşamak zor. Elektrikli olunca güç anlık geliyor ama yol şartları vs. her şeyi etkiliyor. Bu kadar iddialı bir hızlanmayı her yerde göremezsin, merakla bekliyorum ama sonuçta bu sadece bir rakam kalıyor. Sizce hangi koşullarda bu hıza ulaşacaklar?

Bence Tesla bu rekoru zorlayacak ama gerçek hayatta bu hızlanma hissini yaşamak zor. Elektrikli olunca güç anlık geliyor ama yol şartları vs. her şeyi etkiliyor. Bu kadar iddialı bir hızlanmayı her yerde göremezsin, merakla bekliyorum ama sonuçta bu sadece bir rakam kalıyor. Sizce hangi koşullarda bu hıza ulaşacaklar?
Bence de bu rakam etkileyici ama pratikte ulaşmak zor. Yolda kayganlık, rüzgar ve lastik durumu derken her şey değişir. Tesla'nın teknolojisiyle bu rekoru kırması mümkün ama asıl mesele o hıza ulaşırken ne hissettiğimiz. Çok merak ediyorum, bu hızlanma deneyimini nasıl yaşamış olacağız.