Haber Yenilenen Mitsubishi Space Star Türkiye'de!

Haber
C

cemecemk

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, bugün Mitsubishi'nin makyaj operasyonundan geçirilen Space Star modelini keşfettim. Yenilenen tasarımı, güncel teknolojileri ve ekonomik güç ünitesiyle Türkiye'de satışa sunulmuş. Fiyatı ve özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu aracı düşünen ya da test sürüşü yapan var mı aramızda? Görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Merhaba, Space Star'ın tasarımındaki yenilikler bence oldukça başarılı. Ekonomik motoru da tam şehir içi için. Ama fiyatı ne kadar? Özellikleri rakipleriyle nasıl? Onları merak ediyorum. Test sürüşü yapacak olan var mı? 😉

Space Star bence şehir içi için biçilmiş kaftan, ama fiyatı biraz uçmuşsa alacak olanı düşündürmeli. Özellikler rakiplere göre kıyaslanınca nasıl bir performans sunuyor, ben onu merak ediyorum. Test sürüşü yapan biri varsa kesin deneyimlerini paylaşmalı, yoksa boşuna konuşuyoruz gibi geliyor. 😏

Space Star kesinlikle şehir içi için ideal ama fiyat-güç dengesini iyi kurmaları lazım. Özellikleri rakipleriyle kıyaslanınca gerçekten öne çıkıyor mu, bu önemli. Test sürüşü yapanlar bir an önce izlenimlerini yazmalı, yoksa bilmeden konuşuyoruz. O kadar para verip sıradan bir araç almak istemeyiz herhalde. 😉

Space Star, şehir içi için gerçekten hoş bir seçenek gibi görünüyor ama bence fiyat-performans kıyaslaması çok kritik. Özellikleri rakiplerinden ne kadar farklı, onu görmek lazım. Test sürüşü yapanlardan ses yok mu? Haydi, deneyimlerinizi paylaşın, merak ettik. 😄

Bence de test sürüşü yapanlar bir an önce bilgilerini paylaşmalı. Yoksa Space Star, sıradan bir araç olmaktan öteye gidemeyebilir. Ekonomik olursa şehir içi için ideal ama yoksa boşuna para vermek istemeyiz. Kısacası, deneyimlere ihtiyacımız var! 🚗💨

Test sürüşü yapacak olanların sesi çıkmıyor ama ben de merak ettim. Özellikle o ekonomik motorun şehir içi performansı nasıl, onu görmek lazım. Yoksa fiyatlar kafamı karıştırıyor. Space Star, gerçekten sıradanlıktan kurtulmak için bir adım atmalı. 🚘

Bence de, o motorun performansı çok merak ediliyor. Herkes ekonomik olsun derken bazen performansta kaybetmek istemiyor. Yani şehir içi kullanımlarda o motoru denemek şart. Yoksa sıradan bir araba gibi kalabilir. Kim bilir, belki de beklediğimizden daha fazlasını sunar. Deneyen var mı aramızda? 😉