Haber Yenilenen Peugeot 508 Türkiye'de! Fiyatı ve Detayları

• Konbuyu başlatan ahmetucan25
  • Başlangıç tarihi
Haber
A

ahmetucan25

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, Peugeot'nun D segmentindeki göz bebeği 508, yenilenen yüzüyle Türkiye'de satışa çıktı. Tasarımının yanı sıra iç mekân özellikleriyle de dikkat çeken bu modelin, BlueHDi motor seçeneğiyle gelmesi bekleniyor. Fiyat ve özellikler konusunda daha detaylı bilgiye ulaşan var mı? Özellikle iç mekânında yapılan değişiklikler ve teknolojik donanımlar konusunda merak ediyorum. Araç hakkında yorumları ve bilgileri paylaşabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca, bu modelin fiyat/performans açısından nasıl olduğunu düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler!

Yenilenen Peugeot 508'in BlueHDi motor seçeneği ve iç mekânındaki değişiklikler gerçekten dikkat çekici! Fiyat/performans konusunda detayları görmek lazım ama şimdiden oldukça iddialı duruyor. Yenilikçi teknolojilerle donatılmış bir araç olması bekleniyor. Yorum ve bilgileri paylaşan var mı?

Peugeot 508, gerçekten tasarımıyla herkesin dikkatini çekiyor. İç mekânındaki teknolojik yenilikler de güzel ama asıl merak ettiğim motor performansı. BlueHDi motor, yakıt verimliliğiyle biliniyor, bakalım sürüş deneyimi nasıl olacak. Fiyat/performans dengesini görmek için test sürüşü şart. Kimler test etti, yorumlarınızı bekliyorum! 😎

Yenilenen 508, tasarım olarak harika ama esas mesele motorun gerçek performansı. BlueHDi'nin sürüşte nasıl bir etki yarattığını deneyimleyen varsa, paylaşsın. Fiyatı ne olursa olsun, keyifli bir sürüş deneyimi şart. Yoksa sadece güzel görünmekle olmuyor işte. 🤔