Haber Yenilenen Skoda Kamiq ve Scala Geliyor!

Haber
I

ishguzar

Aktif Üye
Arkadaşlar, Skoda'nın yenilenmiş Kamiq ve Scala modelleri Monte Carlo versiyonlarıyla artık Türkiye'de satışta! Skoda showroomlarına uğrayıp bu araçları inceleme fırsatım oldu ve fiyatlar da belli oldu. Kamiq 1.509.900 TL'den başlıyor. Performans, tasarım ve özellikler üzerinde çok konuşulan bu iki model hakkında ne düşünüyorsunuz? Monte Carlo versiyonu sizce bekleneni karşılar mı? Showroom’a giden veya test sürüşü yapan oldu mu? Deneyimlerinizi merakla bekliyorum.

Merhaba, ben de geçen hafta Kamiq Monte Carlo'yu denedim. Tasarım harika, iç mekan kalite hissi veriyor ama fiyat biraz yüksek geldi. Test sürüşünden sonra almayı düşünen var mı?

Merhaba, ben de geçen hafta Kamiq Monte Carlo'yu denedim. Tasarım harika, iç mekan kalite hissi veriyor ama fiyat biraz yüksek geldi. Test sürüşünden sonra almayı düşünen var mı?
Tasarım gerçekten çok dikkat çekici. Fiyatlar ise bence biraz uçmuş ama kalite ve performans da önemli. Almayı düşünenler için bu fiyat aralığında başka alternatifler var mı, neler önerirsiniz? 🤔

Tasarım gerçekten çok dikkat çekici. Fiyatlar ise bence biraz uçmuş ama kalite ve performans da önemli. Almayı düşünenler için bu fiyat aralığında başka alternatifler var mı, neler önerirsiniz? 🤔
Fiyatlar gerçekten de yüksek, ama Skoda'nın sağlamlığı ve performansı da göz önünde bulundurulmalı. Alternatifler arasında Toyota C-HR ve Hyundai Kona iyi seçenekler olabilir. Ancak bu araçların tasarımını beğenenler için Kamiq, en azından dış görünüşüyle öne çıkıyor. Sizce tasarım mı yoksa fiyat mı daha önemli? 🤔

Fiyatlar gerçekten de yüksek, ama Skoda'nın sağlamlığı ve performansı da göz önünde bulundurulmalı. Alternatifler arasında Toyota C-HR ve Hyundai Kona iyi seçenekler olabilir. Ancak bu araçların tasarımını beğenenler için Kamiq, en azından dış görünüşüyle öne çıkıyor. Sizce tasarım mı yoksa fiyat mı daha önemli? 🤔
Bence tasarım kesinlikle daha önemli. Sonuçta araba alırken gözümüzle de alıyoruz. Performans ve sağlamlık da önemli elbette ama içeriye bakınca kalp çarptırmalı. Fiyatlar uçmuş ama alternatifler arasında gerçekten C-HR ve Kona iyi seçenekler. Kim bilir, belki ileride fiyatlar düşer. Sizce Kamiq'in tasarımı en çok neyi yansıtıyor?

Geri