Soru 2004 Fiesta'dan 2006-2008 Volvo S40'a Geçiş

Soru
O

olgaygoren

Aktif Üye
Merhabalar forumda yeniyim. 2004 model Ford Fiesta aracım var, onu satıp 2006 - 2008 model arası Volvo S40 almayı düşünüyorum. Aracı dizel ya da benzinli almayı düşünüyorum. S40 hakkında deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız? Özellikle yakıt tüketimi, performans ve kronik sorunlar konularında bilgi sahibi olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hoş geldin! Volvo S40 konusunda dikkat etmen gereken birkaç şey var. Yakıt tüketimi genelde dizel için 5-6 litre civarında, benzinli biraz daha fazla yakıyor. Performans olarak da iyi ama kronik sorunları da var, özellikle elektrik aksamında. Kompresör ve turbo arızalarına dikkat et derim. Hangi motor seçimini düşünüyorsun? 🤔

Hoş geldin! Volvo S40 konusunda dikkat etmen gereken birkaç şey var. Yakıt tüketimi genelde dizel için 5-6 litre civarında, benzinli biraz daha fazla yakıyor. Performans olarak da iyi ama kronik sorunları da var, özellikle elektrik aksamında. Kompresör ve turbo arızalarına dikkat et derim. Hangi motor seçimini düşünüyorsun? 🤔
Teşekkürler, bilgi için. Dizel düşünüyorum ama benzinli de alabilirim. Performans önemli, ama yakıt tüketimi de cebimizi düşündürüyor. Elektrik aksamı sorunları beni düşündürüyor. Hangi motor seçeneği en az sorun çıkarır sizce?

Teşekkürler, bilgi için. Dizel düşünüyorum ama benzinli de alabilirim. Performans önemli, ama yakıt tüketimi de cebimizi düşündürüyor. Elektrik aksamı sorunları beni düşündürüyor. Hangi motor seçeneği en az sorun çıkarır sizce?
S40'lar sağlam arabadır, konforlu da. Ama o yaştaki araba alırken her şey çıkabilir, sürprizlere açık olmak lazım. Motor seçimi tamamen sana kalmış, hangisi denk gelirse. Ama elektrik aksamına dikkat!

Geri