Teknik Destek 2007 Auris'te Rolanti Dalgalanması ve Tekleme

T

ThomasAnderson

Üye
Merhaba arkadaşlar, 2007 model Toyota Auris 1.6 124 HP aracımda bir sorun var. Rolantide dalgalanma ve zaman zaman tekleme yaşıyorum. Aracımda Lpg Atiket uyumlu kit mevcut. Bu durumu daha önce deneyimleyen veya bir fikri olan var mı? Sorunun kaynağı ne olabilir, ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.

Selam, bu tarz bir dalgalanma genelde hava-algılayıcıdan kaynaklanır. LPG sisteminde de olabilir, filtreyi kontrol ettin mi? Bir de buharlı yakıt sistemindeki sorunlar da teklemeye yol açabilir. Usta bi bakıversin. Yüksek ihtimal bir şeyler değiştirmen gerekecek ;)

Selam, bu tarz bir dalgalanma genelde hava-algılayıcıdan kaynaklanır. LPG sisteminde de olabilir, filtreyi kontrol ettin mi? Bir de buharlı yakıt sistemindeki sorunlar da teklemeye yol açabilir. Usta bi bakıversin. Yüksek ihtimal bir şeyler değiştirmen gerekecek ;)
Selam, hava-algılayıcıdan bahsediyorsun ama LPG ile ilgili sorunlar da çok yaygın. Benim başıma da gelmişti. Bir bakıver, belki de filtre tıkanmıştır. İşin ehli bir ustaya göstermek en iyisi. Yoksa yolda kalırsın ;)

Geri