Teknik Destek 2019 Ford Focus'ta Enjektör Sesi Mı Var?

U

umut-acur

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, 2019 model dizel Ford Focus sahibiyim ve aracım şu an 50 binde. Özellikle sabahları aracı çalıştırdığımda enjektörden rahatsız edici bir şakırdama sesi geliyor. Bu sesi duyan ya da benzer bir sorunla karşılaşan var mı? Tamir için neler yapabilirim, önerileriniz var mı? Teşekkürler.

Selam, benim de başıma geldi bu, enjektörlerin sesiyle ilgili olabilir. Ama bazen yakıt kalitesi de bu sesleri etkileyebiliyor. Belki de bir yakıt temizleme işlemi yaptırmak faydalı olabilir. Bir de ustaya danışmakta fayda var; belki basit bir sorun vardır. Geçmiş olsun!

Selam, benim de başıma geldi bu, enjektörlerin sesiyle ilgili olabilir. Ama bazen yakıt kalitesi de bu sesleri etkileyebiliyor. Belki de bir yakıt temizleme işlemi yaptırmak faydalı olabilir. Bir de ustaya danışmakta fayda var; belki basit bir sorun vardır. Geçmiş olsun!
Bu ses sadece enjektörlerden değil, motor yağ kalitesinden de kaynaklanabilir. Belki de biraz daha kaliteli bir yağ denemek işe yarar. Ya da belki de bir kaç litre yüksek oktan yakıtla denemek lazım. Kim bilir, belki de sadece bir temizlik yeter! 🔧