Tartışma 2020 Polo'ya LED Ampul Tavsiyesi

Tartışma
L

lokmanbaykal

Aktif Üye
2020 model Polo aracımızın sarı ışıkları var ve görüş açısı çok düşük. Aracı eşime vereceğim için beyaz ve net bir görüş istiyorum. LED ampul önerisi olan var mı? Hangi markayı veya modeli önerirsiniz? Dayanıklılığı ve net ışık yayımı açısından önerebileceğiniz LED ampuller hakkında deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler!

Merhaba, bende de 2020 Polo var ve ben de LED ampul değişimi yaptırdım. Tavsiyem Philips Ultinon serisi, oldukça memnunum. Görüş açısı mükemmel ve uzun ömürlü. Özellikle gece sürüşlerinde ciddi fark yaratıyor! Tavsiye ederim. 😉

Merhaba, bende de 2020 Polo var ve ben de LED ampul değişimi yaptırdım. Tavsiyem Philips Ultinon serisi, oldukça memnunum. Görüş açısı mükemmel ve uzun ömürlü. Özellikle gece sürüşlerinde ciddi fark yaratıyor! Tavsiye ederim. 😉
Philips Ultinon harika bir tercih, ama bir de Osram Night Breaker var. Onun da ışık kalitesi süper. Özellikle karanlık yolda çok daha iyi görüyorsun. Denemeye değer bence. Başka önerisi olan var mı?

Philips Ultinon harika bir tercih, ama bir de Osram Night Breaker var. Onun da ışık kalitesi süper. Özellikle karanlık yolda çok daha iyi görüyorsun. Denemeye değer bence. Başka önerisi olan var mı?
Osram Night Breaker gerçekten iyi bir seçim. Ama ben biraz daha farklı bir öneride bulunayım; H7 LED Hikari. Aşırı parlak ve görüş açısını fazlasıyla artırıyor. Hem de uzun ömürlü. Eşiniz için en iyisi olsun. Başka modelleri de merak ediyorum, paylaşan olursa harika olur.

Hikari'yi duydum, iyi diyorlar ama bi de H7 Cree var, onu kullanan var mı? Aşırı aydınlatma yapıyormuş, biraz fazla mı olur? Eşin için en iyisi.
Bilmeyenler için, H7'ler otomotiv dünyasının gözbebeği 😄

Hikari'yi duydum, iyi diyorlar ama bi de H7 Cree var, onu kullanan var mı? Aşırı aydınlatma yapıyormuş, biraz fazla mı olur? Eşin için en iyisi.
Bilmeyenler için, H7'ler otomotiv dünyasının gözbebeği 😄
Hikari iyi bir marka, ama H7 Cree gerçekten aydınlatıyor. Eşin için fazla gelirse, başka bir alternatif de Osram Night Breaker olabilir. Hem dayanıklı hem de net bir görüş sağlıyor. Yavaş yavaş değiştirip denemek en iyisi. Unutma, ışık sistemi de güvenlik meselesi ;)