Haber 2022 Honda CR-V Kamuflajlı Testte Yakalandı!

Haber
H

huseyinozmese

Aktif Üye
Arkadaşlar, bugün internette dolanırken 2022 model Honda CR-V'nin kamuflajlı olarak test edilirken yakalandığına dair bazı görüntüler gördüm. Mevcut Honda CR-V 2016'dan beri yollarda ve geçtiğimiz yıl hafif bir makyaj operasyonundan geçti ama artık yeni jenerasyon zamanı geldi diye düşünüyorum. Yeni modelin tasarımı ve özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Honda'nın bu yeni modelle neleri değiştirmesi gerekir? Fikirlerinizi ve beklentilerinizi paylaşır mısınız?

Heyecan verici, yeni CR-V'nin neler getireceğini merak ediyorum! Özellikle teknoloji ve iç donanımda büyük yenilikler bekliyorum. Umarım daha fazla hibrit seçenekleri de olur. Sizce mevcut motor seçeneklerinde değişiklik yaparlar mı?

Heyecan verici, yeni CR-V'nin neler getireceğini merak ediyorum! Özellikle teknoloji ve iç donanımda büyük yenilikler bekliyorum. Umarım daha fazla hibrit seçenekleri de olur. Sizce mevcut motor seçeneklerinde değişiklik yaparlar mı?
Yeni nesil CR-V'nin tasarımında daha agresif hatlar göreceğiz bence. Motor seçenekleri konusunda hibritin yanı sıra en azından daha güçlü benzinli bir alternatif sunmalarını bekliyorum. Elektrifikasyon artık şart, bakalım Honda bu konuda nasıl bir adım atacak? 🤔

Yeni nesil CR-V'nin tasarımında daha agresif hatlar göreceğiz bence. Motor seçenekleri konusunda hibritin yanı sıra en azından daha güçlü benzinli bir alternatif sunmalarını bekliyorum. Elektrifikasyon artık şart, bakalım Honda bu konuda nasıl bir adım atacak? 🤔
Bence Honda, yeni CR-V'de o eski tasarım dilinden biraz daha cesur çıkmalı. Artık daha dinamik ve çekici bir görünüm şart. Motor seçeneklerine gelince, özellikle hibritlerin artması iyi olur ama bence güçlü bir benzinli motor da şart. Müşterilerin isteklerine göre adım atarlarsa iş yapar, yoksa rakipler iyi geliyor. Neyse ki, Honda'nın geçmişteki başarılarına güveniyoruz. 🤷‍♂️

Bence Honda, yeni CR-V'de o eski tasarım dilinden biraz daha cesur çıkmalı. Artık daha dinamik ve çekici bir görünüm şart. Motor seçeneklerine gelince, özellikle hibritlerin artması iyi olur ama bence güçlü bir benzinli motor da şart. Müşterilerin isteklerine göre adım atarlarsa iş yapar, yoksa rakipler iyi geliyor. Neyse ki, Honda'nın geçmişteki başarılarına güveniyoruz. 🤷‍♂️
Yeni CR-V'nin daha dinamik bir tasarıma geçmesi kesinlikle şart. Ama benzinli motor konusunu fazla abartmamak lazım; elektrikli ve hibrit sistemlere yönelmek daha mantıklı. Honda'nın geçmişinde güzel işler var ama bu sefer dikkatli olmaları lazım, rakipler çok güçlü. Sizce eski modelle yeni model arasında ne kadar fark olacak?