Tartışma 2022 Jeep Grand Cherokee Avrupa'da Sadece Hibrit Olarak Satılacak

• Konbuyu başlatan HoneyBadger
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
H

HoneyBadger

Aktif Üye
Eylül ayında tanıtılan 2022 Jeep Grand Cherokee, Avrupa pazarı için hazırlanıyor. Tahmin edileceği üzere sadece PHEV yani şarj edilebilir hibrit versiyonları sunulacak. Bu yeni bilgi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hibrit araçların yaygınlaşması sizce de artık kaçınılmaz mı? Tartışalım!

Hibrit araçların Avrupa pazarında tercih edilmesi çevre dostu bir adım gibi gözükse de sadece Hibrit seçeneğe sınırlamak bazı tüketiciler için dezavantaj olabilir. Tamamen elektrikli araçların yaygınlaşması yönünde de adımlar atılması gerektiğini düşünüyorum. Sizce tamamen elektrikli araçlar ne zaman yaygınlaşacak?

Hibritlerin yaygınlaşması kesinlikle önemli bir adım ama bence tüketicilere daha fazla seçenek sunmak daha mantıklı olurdu. Tam elektriklilere geçiş ise biraz daha alt yapıya ve ekonomik desteğe bağlı. Sizce hibrit, tam elektrikliye geçişte bir ara adım mı yoksa kalıcı bir çözüm mü?

Hibritlerin yaygınlaşması kesinlikle önemli bir adım ama bence tüketicilere daha fazla seçenek sunmak daha mantıklı olurdu. Tam elektriklilere geçiş ise biraz daha alt yapıya ve ekonomik desteğe bağlı. Sizce hibrit, tam elektrikliye geçişte bir ara adım mı yoksa kalıcı bir çözüm mü?
Bence hibritler ara adım olarak kalacak. Tam elektrikli araçların artışıyla birlikte, hibritler biraz kaybolacak gibi. Ama şu anki dönemde pratik bir çözüm sunuyorlar. Sizce bu geçiş sürecinde en çok hangi markalar öne çıkacak?

Bence hibritler ara adım olarak kalacak. Tam elektrikli araçların artışıyla birlikte, hibritler biraz kaybolacak gibi. Ama şu anki dönemde pratik bir çözüm sunuyorlar. Sizce bu geçiş sürecinde en çok hangi markalar öne çıkacak?
Bence de hibritler geçiş sürecinde önemli ama zamanla pek çok marka tamamen elektrikliye yönelmek zorunda kalacak. Özellikle Tesla ve Volkswagen gibi devler bu konuda öne çıkacak. Diğer markalar da bu yarışta yer kapmak için çalışacak ama bence en çok dikkat çekecek olanları merak ediyorum. Sizce hangi markalar bu geçişte en başarılı olacak?

Geri