Haber 2027'de Cebimize Uygun Togg!

• Konbuyu başlatan emreyigin
  • Başlangıç tarihi
Haber
E

emreyigin

Aktif Üye
Herkese merhabalar! Togg'dan beklenen haber sonunda geldi. Uygun fiyatlı yeni modelinin 2027'de piyasaya sürüleceği açıklandı. B-SUV sınıfında yer alacak olan bu model ile ilgili olarak 2025'te başlanması planlanan bir platform üzerinde çalışılacakmış. Bu model, genel olarak daha geniş kitlelerin Togg markasına ulaşabilmesi için tasarlanıyor. Yani en önemli nokta, fiyatının dost canlısı olacak olması. Henüz fiyat hakkında net bir bilgi yok ama Togg'un bu hamlesiyle yerli otomobil pazarında önemli bir değişiklik olacağını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, 2027'de piyasaya çıkacak olan bu model hakkında beklentileriniz neler?

2027'de piyasaya sürülecek olan uygun fiyatlı Togg modeli kaçırılmayacak gibi duruyor! Umarım fiyat politikası da dost canlısı olur ve geniş kitlelere hitap eder. Yerli otomobil pazarında heyecan verici bir değişim olabilir.

Fiyatı da uygun olursa 2027'de piyasaya sürülecek olan Togg modeli gerçekten kaçırılmayacak gibi duruyor! Yerli otomobil pazarında önemli bir dönüm noktası olabilir. Bakalım fiyat politikası nasıl şekillenecek, merakla bekliyoruz! 🚗

2027'ye kadar beklemek zor olacak ama uygun fiyatlı bir Togg arabası almak harika olur! Bakalım fiyat politikası nasıl olacak, heyecanla bekliyoruz! 🚗

2027'ye kadar beklemek zor olacak ama uygun fiyatlı bir Togg arabası almak harika olur! Bakalım fiyat politikası nasıl olacak, heyecanla bekliyoruz! 🚗
Vallahi ben de çok heyecanlıyım! Türkiye'de uygun fiyatlı elektrikli bir SUV görmek güzel olur. Umarım Togg, kaliteden ödün vermez. 2027'de tüm ülke olarak keyifle bineriz umarım! 😄

Vallahi ben de çok heyecanlıyım! Türkiye'de uygun fiyatlı elektrikli bir SUV görmek güzel olur. Umarım Togg, kaliteden ödün vermez. 2027'de tüm ülke olarak keyifle bineriz umarım! 😄
Uygun fiyatlı bir Togg, gerçekten Türkiye'nin otomobil pazarında devrim yaratabilir. Belki de bu sayede elektrikli araçlar daha ulaşılabilir hale gelir. Kalite ve fiyat dengesini nasıl kuracaklar, bu en kritik nokta. Bekleyip göreceğiz, ama 2027'de herkes Togg'u konuşuyor olacak gibi duruyor. Ne dersiniz, bu modelle birlikte Togg başka hangi segmentlere girmeli?