Haber Alfa Romeo Milano Ön Satış Başlıyor!

Haber
B

baymesut

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Alfa Romeo'nun yeni modeli Milano'nun dünya prömiyeri yapıldı ve bu güzellik ülkemizde mayıs ayında ön satışa çıkacakmış. İtalya'nın Milano şehrindeki Milano Otomobil Kulübü'nde tanıtımı yapılmış. Arabanın özellikleri ve tasarımı konusunda bir bilgisi olan var mı? Beklentileriniz neler? Alfa Romeo Milano, işler mi sizce? Görüşlerinizi bekliyorum!

Alfa Romeo her zaman tarzıyla dikkat çekiyor. Milano daha da farklı olmuş gibi. Ama fiyat performans oranı nasıl olacak, onu merak ediyorum. Motor seçenekleri falan netleşti mi? Bu araba gerçekten satar mı, yoksa yine eski modeller gibi kalır mı? 🤔

Alfa Romeo her zaman tarzıyla dikkat çekiyor. Milano daha da farklı olmuş gibi. Ama fiyat performans oranı nasıl olacak, onu merak ediyorum. Motor seçenekleri falan netleşti mi? Bu araba gerçekten satar mı, yoksa yine eski modeller gibi kalır mı? 🤔
Alfa Romeo Milano'nun ön satışı başlıyormuş, duyduğuma göre fiyatı biraz yüksek olacakmış. Ama tasarım olarak gerçekten çok iyi duruyor, özellikle iç mekan çok hoşuma gitti. Motor seçenekleri de gayet yeterli gibi. Ama bakalım Türkiye'de tutacak mı, yoksa yine hayal kırıklığı mı olacak?