Teknik Destek Astra J'dan Metalik Ses Geliyor

• Konbuyu başlatan anguscrypto90
  • Başlangıç tarihi
A

anguscrypto90

Aktif Üye
Herkese merhaba, 2014 model 1.6 136bg manuel Opel Astra'm var ve 160 binde. İlk marş sonrası motor soğukken harekete geçince devri yavaş artırıyorum ve 2000 devirde özellikle 1. ve 2. viteste aracın altından yüksek bir metal sesi geliyor. Sonrasında bu ses kesiliyor ama motor soğuyunca tekrar aynı sesi duyuyorum. Bu sesin kaynağını bulamadım, sanki bir parça her seferinde bir yere oturuyor gibi hissediyorum. Daha önce başına gelen veya bu sesi bilen bir arkadaş var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Usta, Astra J'lerde bu metalik ses kronik gibi bir şey. Şanzıman takozlarını ve egzoz bağlantılarını kontrol ettir bence. Belki de basit bir şeydir, umarım büyük bir sorun çıkmaz.

Usta, Astra J'lerde bu metalik ses kronik gibi bir şey. Şanzıman takozlarını ve egzoz bağlantılarını kontrol ettir bence. Belki de basit bir şeydir, umarım büyük bir sorun çıkmaz.
Astra J'lerde metalik ses kronik mi? 🤔 Şanzıman takozları ve egzoz bağlantıları kontrol edilmeli, basit bir şey olabilirmiş. Umarım büyük sorun çıkmaz, geçmiş olsun!